xcounter
#

Схоже, що ЗСУ знищили другий "аналоговнетний" Т-90М "Прорив" (відео)

10734
Схоже, що ЗСУ знищили другий "аналоговнетний" Т-90М "Прорив" (відео)

Для танка Т-90М "Прорыв" у Кремлі не жаліють епітетів, але схоже на те, що рашиські танкісти просто його кинули

Цілком можливо, що на рахунку Збройних Сил України тепер , як мінімум, два Т-90М "Прорыв". Зокрема у мережі з'явилось чергове та вже звичне відео зі знищення рашистів і, здавалось, що таких щодня десятки.

На цьому зафіксована результативна робота 93-ої бригади "Холодний Яр": знищення трьох танків армії РФ, які були покинуті у яру рашистами десь поблизу Ізюму.

Читайте також: Стало відомо, як довго авіація РФ боїться залітати "під приціл" української ППО

І воно цілком могло залишиться саме "черговим" відео. Якби уважні до деталей глядачі не звернули увагу на один з танків.

Як слушно зауважено, дійсно можливо роздивитися значно більшу башту з решітками, яка нависає над кормою, а також характерну допоміжну силову установку, яка розміщується у кормі з лівої сторони.

т-90м

Якщо інформація підтвердиться, то це стане другим задокументованим випадком знищення цього найновішого танка РФ, для якого рашиські пропагандони не жаліють епітетів. Але насправді Т-90М - це просто модернізація Т-90, який своєю чергою - модернізація Т-72.

Нагадаємо, що станом на ранок 10 липня сили оборони України вже знищили 1641 танк армії РФ та 3823 одиниці інших бронемашин.

Читайте також: Понад 30 порталів у пекло для рашистів: які наступні цілі для HIMARS, скільки це коштує та чи буде вигідно