xcounter
#

Стало відомо, як довго авіація РФ боїться залітати "під приціл" української ППО

18382
Стало відомо, як довго авіація РФ боїться залітати "під приціл" української ППО

Повітряні Сили ЗСУ продовжують активно працювати по окупантах

Літаки та гелікоптери російської армії вже понад 2,5 місяця не залітають у повітряний простір над підконтрольною ЗСУ територією – авіація окупантів діє обережно, остерігаючись Повітряних Сил ЗСУ. Про це з посиланням на речника ПС ЗСУ Юрія Ігната розповідає АрміяInform.

"Це і є відповіддю на запитання, чи ефективно сьогодні працює українська ППО", – зауважує Ігнат. Він стверджує, що Повітряні Сили на повну використовують ті можливості, які наразі мають, хоча в активі ПС ЗСУ наразі не надто сучасні системи.

Читайте також: Пілот МіГ-29 ПС ЗСУ розповів, яке "комбо" з американських літаків буде найоптимальнішим проти рашистів

Разом з тим, рашисти наразі продовжують застосовувати авіацію на передовій – але й Повітряні Сили ЗСУ теж активно працюють на лінії фронту: "Наша ударна авіація — бомбардувальники, штурмовики, вертольоти армійської авіації щодня працюють на лінії фронту, а також у глибині оборони противника, завдаючи ударів по військах, по техніці, а також по тилових пунктах управління, складах боєприпасів".

Втім, окупанти не можуть отримати впевнених перемог "у небі", тому всіма силами "малюють" їх на папері – дійшло до того, що рашисти вже по третьому колу почали нищити українські штурмовики Су-25.

Читайте також: З’явилася примарна надія, що ПС ЗСУ зможуть "пересісти" на винищувачі F-15 та F-16