xcounter
#

Пропагандони РФ вигадали свої "300 морпіхів", які спали на танках і раділи "картоплі з під-землі"

7454
Фото ілюстративне, джерело ГУР МОУ
Фото ілюстративне, джерело ГУР МОУ

Рашисти вигадали чергову "легенду" для свого чергового "двохсотого"

Російські пропагандисти не перестають дивувати своїми описами "подвигів" російських військових – ми вже чули про збиті "стаї "Байрактарів", Су-25 по третьому колі та бійців, що "витримували удар з РПГ ледь не впритул".

Втім, фантазія в них, схоже, закінчиться ще не скоро – увагу привертає черговий некролог опублікований окупантами.

Читайте також: Рашисти "здивували" некрологом льотчика, який загинув ще 25 лютого під час удару по аеродрому в РФ

Його "герой" – такий собі Афанасій Чічігінаров, який 6 листопада загинув у боях за село Павлівка, що в Донецькій області, у віці 39 років. Служив водієм-механіком танка 2-ї танкової роти 155-ї окремої бригади морської піхоти, брав участь у боях передусім на Донеччині.

Однак "цікаве" починається з описів його "пригод" – як відзначається, загиблий 24 вересня у складі групи з 300 морпіхів зміг протистояти "навалі найманців та націоналістів" у кількості...аж дев’ять тисяч, причому "300 морпіхам" за легендою вдалося "відстояти точку і не дати противнику піти вперед".

Розповідають й інші цікаві деталі з життя морпіха – наприклад, влітку бійці постійно спали на танку, а коли похолодало, зварили буржуйку. Чічігінаров ще був й справжнім "мисливцем" – вполював "товаришам" "картоплю під землею", якою були "раді як діти",

Читайте також: Рашисти намагаються виправдати поразки міфічними стелс-ракетами для HIMARS та ротами Leopard 2 у степах України