xcounter
#

Рашисти "здивували" некрологом льотчика, який загинув ще 25 лютого під час удару по аеродрому в РФ

24523
Рашисти "здивували" некрологом льотчика, який загинув ще 25 лютого під час удару по аеродрому в РФ

Рашисти у своєму "фірмовому стилі" згадали свого льотчика, що загинув на другий день повномасштабного вторгнення

Рашисти згадали про одного зі своїх льотчиків, якого було "демілітаризовано" ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, і "втулили" в його некролог український Су-27.

На некролог льотчика звернув увагу користувач Twitter під ніком Necro Mancer. Загиблий – старший льотчик 31-го винищувального авіаційного полку капітан Раджабов Рабазан Гасайнієвіч, з 2013 року проходив військову службу в військовій частині 75391 у Міллєрово.

Читайте також: Скільки літаків було на аеродромі в Єйску, де вчора Су-34 впав на будинок

Так, стало відомо, що загинув він 25 лютого 2022 року, на другий день повномасштабного вторгнення – ймовірно, він перебував безпосередньо на аеродромі під час удару по ньому "Точкою-У".

Нагадаємо, 25 лютого на військовому аеродромі у Міллєрово, що за 16 км від України в Ростовській області, пролунали вибухи – у РФ тоді активно заперечували будь-які втрати, водночас за деякими даними окупанти втратили там щонайменше декілька своїх Су-30СМ.

Україна офіційно не підтверджувала удари по аеродрому, а у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ тодішню бавовну прокоментували доволі лаконічною фразою "А кто это сдэлал".

Водночас привертає увагу до себе звичайно ще й те, що некролог загиблого окупанта вирішили "проілюструвати" українським Су-27. Зрештою, це не вперше, коли окупанти банально "забивають" на те, що саме намальовано на їхніх плакатах – можна згадати, як свій "день ВМФ" вони відсвяткували потопленим флагманом ЧФ РФ крейсером "Москва" та американським авіаносцем замість свого іржавого "Кузнецова".

Читайте також: ЗСУ розгромили військовий аеродром "ВКС" РФ у Криму: понад 15 потужних ударів на відстань у 230 км (оновлюється)