xcounter
#

Підводний крейсер "Москва" та авіаносець США замість іржавого "Кузнецова": як у Росії святкують день ВМФ

36934
Підводний крейсер "Москва" та авіаносець США замість іржавого "Кузнецова": як у Росії святкують день ВМФ

День військово-морського флоту РФ – черговий привід зганьбитися російським пропагандистам та ЗМІ

У РФ вирішили у найкращих традиціях відсвяткувати день свого військово-морського флоту – почалося все з того, що зранку штаб ЧФ РФ в тимчасово окупованому Криму нібито атакував дрон, внаслідок чого окупанти вирішили скасувати парадну частину дня ВМФ у Севастополі.

Водночас у ВМС ЗСУ чітко зазначили – окупанти в Криму бояться ЗСУ: "Насправді ворог не ризикнув проводити день чф рф, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб відмінити заходи з нагоди так званого свята".

Читайте також: Окупанти маскують втечу від ЗСУ під "планову ротацію"
крейсер москва
Окупанти в Криму можуть розраховувати тільки на таку "Москву"

Разом з тим, без фейлів від російських ЗМІ та пропагандистів цей день не пройшов – так, наприклад, башкирське регіональне видання "Бакалинские Зори" привітало з днем ВМФ РФ матеріалом з фото знищеного українськими протикорабельними ракетами крейсера "Москва" у квітні цього року.

Крім того, у телеграм-каналі "Хроники Ридика" помітили ще один фейл окупантів – на плакатах у Тюмені на честь дня ВМФ розвісили плакати з американським авіаносцем USS George H. W. Bush (CVN-77).

Загалом російські пропагандисти відсвяткували день ВМФ у найкращих традиціях – зрештою, тут можна згадати й авіапарад РФ на честь 9 травня, коли погода раптом стала "нєльотнай", а замість літака "судного дня" Ил-80 росіяни отримали "кукурудзник" По-2 у Новосибірську.

Проліт
Проліт "кукурудзника" в Новосибірську
Читайте також: У РФ визнали, що розучилися робити навіть автомати: "аналоговнетний" АК-12 знову демодернізують