xcounter
#

Окупанти маскують втечу від ЗСУ під "планову ротацію"

4512
Окупанти маскують втечу від ЗСУ під "планову ротацію"

Залишили лише блок-пости та з сотню військових

Російська окупаційна армія вирішила тікати з двох населених пунктів у Запорізькій області – як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, після ударів Збройних Сил в ніч на 29 липня по місцях дислокації окупантів поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка, російська армія вирішила відвести особовий склад та техніку на іншу позицію.

окупанти україна армія рф війна
Фото ілюстративне

Так, близько 40 поранених окупанти перевезли в госпіталь, що в місті Пологи. Водночас з селища Чернігівка було майже в повному складі виведено підрозділи армії РФ – наразі окупанти залишили там лише декілька блок-постів та не більш як 100 військових. Всі інші разом з технікою втекли до міст Токмак та Бердянськ.

Читайте також: Штаб Чорноморського флоту РФ атакував дрон: рашисти вирішили не ганьбитися на параді до дня власних ВМС
запорізька область війна танк армія рф
Знищена техніка рашистів у Запорізькій області, квітень 2022 року

У ГУР МОУ зазначають, що виведення військ з цих населених пунктів окупанти хочуть "замаскувати" під планову ротацію, однак насправді вони повністю покидають населений пункт і вже мінують під’їзні дороги.

Міст через шлюз ГЕС у Новій Каховці
Міст через шлюз ГЕС у Новій Каховці

А поки окупанти самі тікають з населених пунктів у Запорізькій області, Збройні Сили України продовжують перерізати транспортні артерії правобережного угрупування армії РФ – пропагандони РФ самі показали пошкодження моста через шлюз ГЕС у Новій Каховці.

Читайте також: Рашисти на "Херсонському плацдармі" вирішили "додати роботи" для наших M270 та HIMARS