xcounter
#

Німецька армія отримала перші "роботизовані" Т-14 "Армата" та Т-90, щоб нищити ці "вундерваффе"

31762
Німецька армія отримала перші "роботизовані" Т-14 "Армата" та Т-90, щоб нищити ці "вундерваффе"

Водночас ЗСУ вже продемонстрували, що новітні Т-90М "Прорив" можна чудово нищити на полі бою, а от чи доїде туди "Армата" – під знаком питання

Компанія GaardTech поставила збройним силам Німеччині перші роботизовані машини, що імітують техніку противника, для випробувань та бойової стрільби. Про це компанія розповідає у своєму акаунті у Twitter.

"Реалістичні сили противника, які стимулюють сенсорні системи й дозволяють тренуватися на розумних турелях, є обов’язковими", – коментують у компанії поставки. Серед поставленої техніки, зокрема, є новітні російські танки Т-90, а також Т-14 "Армата".

Читайте також: Рашисти засвітили Т-90М "Прорив" у VIP версії: коли мізків вистачає лише на мародерство

Австралійська компанія GaardTech займається створенням повнорозмірних військових транспортних засобів, що імітують техніку противника під час військових навчань. Такі цілі можуть бути статичними або вміти рухатися вперед і "атакувати".

"Така система дозволяє союзним силам зрозуміти складність та напруженість реальних дій противника", – йдеться на сайті компанії. Крім того, абсолютно всі мішені GaardTech оснащені запатентованими активними тепловими елементами, а також можуть бути оснащені випромінювачами РЕБ та пасивними радіолокаційними сигнатурами.

Наразі в активі компанії є низка зразків, які імітують таку техніку противника, як, зокрема, російські танки Т-72, Т-80, Т-90 та Т-14, китайські Type 59, Type 85 та Type 99, а також російські бронемашини БМП-3, БМД-4, БТР-70 та інша техніка умовного противника.

Читайте також: РФ відмовилась від виробництва "вундерваффе" Т-14 "Армата" і Т-90