xcounter
#

РФ відмовилась від виробництва "вундерваффе" Т-14 "Армата" і Т-90

Як виявилось, окупанти не здатні ремонтувати свої танки в польових умовах
22052
Танк Т-14 "Армата" ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел
Танк Т-14 "Армата" ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел

"Уралвагонзавод" "просів" під санкціями Заходу та ледве "вивозить" ремонт танків, пошкоджених у боях проти ЗСУ

Країна-агресор вимушена відмовитись від виробництва нової бронетанкової техніки, зокрема – розпіареного "вундерваффе" Т-14 "Армата" та Т-90. Причина – флагман бронетанкової промисловості РФ "Уралвагонзавод" настільки "просів",що не може виконувати завдання по виробництву нових зразків БТТ. Керівництво заводу вимушене кидати усі зусилля саме на ремонт танків, пошкоджених в боях проти Збройних Сил України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Читайте також: Тактика повітряних боягузів: як Росія вперше застосувала проти України свій найновіший літак Су-57
Ще одне розпіарене "вундерваффе" орків - танк Т-90М "Прорыв", ілюстративне фото з відкритих джерел

Якщо говорити конкретніше – після введення економічних санкцій Заходу "Уралвагонзавод" стикнувся з тим, що кредити стали дорожчими, а брати валюту на обслуговування позик – нема звідки. В свою чергу, "маховик інфляції" здійняв ціни на комплектуючі та матеріали, головним чином – броньовану сталь.

Більш того – розрекламоване "імпортозаміщення" виявилось пшиком, бо без постачання іноземних комплектуючих орки не здатні виробляти бронетехніку.

Санкції Заходу по суті "поховали" проект серійного виробництва танка Т-14 "Армата", фото ілюстративне

Так "Уралвагонзавод" дійшов до тієї стадії, коли може виконувати держзамовлення лише із 100% оплатою.Для стабілізації роботи заводу рашисти створили "оперативний штаб", який по суті визнав – "Уралвагонзавод" зараз може хіба що займатись ремонтом танків, пошкоджених під час війни проти України.

Ну й не менш феєричний момент – якщо орки тягнуть свої танки на ремонт аж за Урал, це означає, що окупанти насправді не можуть ремонтувати своє бронетанкове озброєння в "польових умовах", якби русня не тужилась довести зворотнє.

ГУР МОУ якби натякає, що такими темпами російській армії доведеться знову "пересісти" на Т-34 та СУ-100 часів Другої світової
Читайте також: Наші бійці взяли як трофей раритетну БРЕМ-Ч ворога