xcounter
#

Наші бійці взяли як трофей раритетну БРЕМ-Ч ворога

40693
БРЕМ-Ч росіян на виставці "Армия-2021", фото з відкритих джерел
БРЕМ-Ч росіян на виставці "Армия-2021", фото з відкритих джерел

Цей приклад з трофеєм показує – окупанти воліють займатись мародерством в тому числі й замість евакуації пошкодженої техніки. Тому й мають такі катастрофічні втрати бронетанкового парку

Бійці одного із піздрозділів Збройних Сил України захопили як трофей броньовану ремонтно-евакуаційну ремонтну машину БРЕМ-Ч орків, призначеної для евакуації бойових машин піхоти та іншої легкої бронетехніки ворога.

Фото цієї трофейної БРЕМ-Ч уже з’явилось у відкритому доступі, час та місце дії не розкривається.

Читайте також: ЗСУ завалили "рідкісного звіра": знищено російську бойову машину вогнеметників БМО-Т

Зупинимось детальніше на цій БРЕМ-Ч. Ця броньована ремонтно-евакуаційна машина вироблялась на базі БМП-1 уже в неіснуючій Чехо-Словаччині, обмеженими серіями, та постачалась в тому числі армії СРСР. Частина цих БРЕМ-Ч як "спадок" перейшла ЗСУ та армії РФ після розвалу СРСР.

І що цікаво – про БРЕМ-Ч в строю Збройних Сил України ми можемо знайти згадки у відкритих джерелах. Наприклад - що в 2019 році компанія "Техімпекс" отримала замовлення на ремонт БРЕМ-Ч для ЗСУ.

БРЕМ-Ч Збройних Сил України

А от згадки у відкритих джерелах про БРЕМ-Ч в строю армії РФ – відсутні. Можемо побачити хіба що фото БРЕМ-Ч як експоната рашистських виставок "Армия-2016" та "Армия-2021".

Раз така раритетна БРЕМ опинилась в бойових порядках орків, значить її зняли із баз зберігання. На фото можемо побачити, що довкола цієї речі машини валяється мотлох, який нахапали рашисти.

БРЕМ-Ч росіян на виставці "Армия-2021", фото з відкритих джерел

І цей приклад показує причину, чому орки мають такі катастрофічні втрати в бронетехніці – 753 танка та 1968 бронемашин станом на вчора, 14 квітня.

Все просто – окупанти воліють займатись мародерством у тому числі замість того, щоб займатись евакуацією своєї пошкодженої БТТ.

Читайте також: Як БТР в руках ЗСУ стає "винищувачем танків": видовищне відео бою з ворогом