xcounter
#

Кремль екстрено серед своїх шукає винних у знищенні крейсера "Москва" - справу веде комісія головкома ВМФ

9142
Знищення флагмана - найбільша втрата ЧФ РФ за сторіччя
Знищення флагмана - найбільша втрата ЧФ РФ за сторіччя

На Чорноморському флоті РФ почався справжній переполох та симуляція бурхливої діяльності

Знищення українським "Нептуном" флагмана флоту, цілого ракетного крейсера, на якому могло бути ядерне озброєння, до того ж названого на честь столиці РФ - "Москва", цілком закономірно викликало у Кремлі бажання максимально швидко знайти винного.

З цією метою, як стало відомо Defense Express зі своїх джерел, за наказом головнокомандувача військово-морським флотом РФ Миколи Євменова була оперативно створена комісія, яка має "розслідувати загибель" корабля. А на справді - у мінімально можливий термін знайти винного у штабі рашиського Чорноморського флоту. Простою мовою - стрілочника, на якого буде звалено усю відповідальність.

Читайте також: У рашистів закінчились новітні "Тайфун-К" та брак бронетехніки: почались кустарні ган-траки
Микола Євменов
Микола Євменов - головнокомандувач військово-морським флотом РФ

Звісно штабні морські офіцери у тимчасово окупованому Севастополі одразу почали максимально можливу симуляцію бурхливої діяльності. На кораблях, які знаходяться у бухті тривають позапланові тренування з боротьби за живучість кораблів, включно із підводними човнами. Всі інші - мають активно маневрувати у Чорному морі та регулярно сповіщати про "бойові досягнення". Водночас морально-психологічний стан на Чорноморському флоті РФ після знищення флагмана знаходиться на вкрай низькому рівні.

Читайте також: Заступник командувача 8-ої армії РФ генерал-майор Володимир Фролов - ліквідований: у РФ пройшов похорон