xcounter
#

Заступник командувача 8-ої армії РФ генерал-майор Володимир Фролов - ліквідований: у РФ пройшов похорон

11460
Заступник командарма РФ був ліквідований в Україні
Заступник командарма РФ був ліквідований в Україні

Генерал-майор Володимир Фролов займав посаду заступника командира 8-ої загальновійськової армії Рф

У РФ офіційно визнали успішну ліквідацію Збройними Силами України заступника командира 8-ої загальновійськової армії РФ генерал-майора Володимира Фролова (Владимир Петрович Фролов).

Високопоставленого рашиста поховали сьогодні 16 квітня у Санкт-Петербурзі, на церемонії був присутній губернатор Олександр Беглов, прес-служба якого і повідомила про успіх українських захисників на офіційному сайті адміністрації міста. Також світлини з місця подій опублікували російські ЗМІ.

Читайте також: Кремль розгорнув репресії проти "своїх", ФСБ "запакувала" ватажка "ДНР" Басуріна - ГУР МОУ

Зазначимо, що підрозділи 8-ої армії діяли на Півдні України, зокрема поблизу Миколаєва, а штаб угрупування знаходився у Чорнобаївці. Саме там в середині березня було знищено командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил РФ генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

Водночас де саме та коли було знищено його заступника - Фролова, невідомо. Але деяких вінках напис - від "1-го армійського корпусу ДНР".

З огляду на це можливо зробити вкрай обережне припущення про його ліквідацію у зоні дії цього з'єднання, тобто в районі Донецька, або Маріуполя.

Читайте також: Бійці показали роботу з 14,5-мм "Алігатора" - антиматеріальної гвинтівки від ХАДО
ТЕГИ Війна