xcounter
#

Ка-52 знову підбили зі "Стугни": бойова робота з ПТРК по вертольоту потрапила на відео

50450
Ка-52 знову підбили зі "Стугни": бойова робота з ПТРК по вертольоту потрапила на відео

Ударний вертоліт Ка-52 армії РФ нищиться з ПТРК "Стугна" на камеру вже вдруге

Протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П" від ДККБ "Луч" вже заслуговує на те, щоб додати до своєї назви й "противертолітний". Принаймні черговий епізод зі знищенням рашиського Ка-52 потрапив на відео і це вже другий документально підтверджений випадок.

Як і в попередній раз Ка-52 був заскочений під час зависання над передовим вертольотним майданчиком, які використовують рашисти через малий бойовий радіус своїх машин. Cхожість двох епізодів навіть викликало питання, а чи не старе це відео ще за 5 квітня, просто зняте на іншу камеру.

Читайте також: Дістали й на висоті: знищення Ка-52 рашистів під Херсоном з ЗРК "Оса" з двох ракурсів (відео)

Але можливо уважно придивитися до показника "живлення", який різний на двох цих відео. На новому: 12,6, на старому 12,2. Тобто це абсолютно точно два різних епізоди.

Цікаво, що на Ка-52 знову не спрацював і розрекламований пропагандистами комплекс оборони вертольоту "Витебск", який нібито дає максимальний захист від всіх можливих ракетних загроз. Включно із детекцією лазерного опромінювання. Але, звісно, у порівнянні з тим, що весь Ка-52 прострілюються з 7,62-мм калібру у всіх проекціях - це вже деталі.

Також нагадаємо, що це саме другий задокументований випадок, який потрапив на відео. Також була непідтверджена інформація про знищення зі "Стугни" ще одного вертольоту окупантів 8 квітня.

Читайте також: Фортеця "Азовсталь": приголомшливі знімки з супутника цитаделі захисників Маріуполя