xcounter
#

Розрахунок ПТРК "Стугна" майстерно знищив у польоті найновіший вертоліт Ка-52 рашистів (відео)

65391
Ка-52 рашистів "за секунду до"
Ка-52 рашистів "за секунду до"

Протитанковий ракетний комплекс "Стугна" приєднався до свого побратима "Корсара" та відкрив рахунок у знищенні повітряних цілей

Бійці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України показали справжній майстер-клас зі знищення повітряної цілі з протитанкового ракетного комплексу.

Відповідне відео зі знищенням цілей опубліковано в соцмережах. Так, з комплексу "Стугна" було знищено найсучасніший російський ударний вертоліт Ка-52.

Читайте також: Як ПТРК Javelin та "Корсар" пліч-о-пліч кошмарять танки та БМП ворога: за лічені хвилини знищено три бронемашини

Ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор" в ерефії розпіарений як черговий зразок "чудо-зброї" для "другої армії в світі – натомість виявилося, що завдяки майстерності українських операторів його можна збити з ПТРК, а самі кацапи випадково "спалили", що цей гелікоптер насправді може постраждати й від гвинтівки.

Раніше Defense Express розповідав про те, як ПТРК "Корсар" вперше знищив повітряну ціль.

Влучним пострілом розрахунку ПТРК вдалося ліквідувати одразу два ворожі гелікоптери – після ураження ракетою один вертоліт завалився набік і під час падіння зіштовхнувся з іншим.

Читайте також: Ракетою по рухомій техніці: для розрахунків українських ПТРК це вже звична справа