xcounter
#

ХКБМ хоче закупити 15 башт для нових БТР-4 у маловідомої приватної фірми по спрощеній процедурі

Нові БТР-4Е під час підготовки до урочистої передачі військової техніки Збройним силам напередодні Дня Незалежності 2020 року
Нові БТР-4Е під час підготовки до урочистої передачі військової техніки Збройним силам напередодні Дня Незалежності 2020 року
3455

Харківське підприємство продовжує закуповувати складові для партії нових бронетранспортерів

ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова" по спрощеній процедурі (без конкурентів) обрало переможцем маловідому ПрАТ "Завод "Фрегат" (знаходиться в місті Первомайськ у Миколаївській області) для виконання контракту щодо постачання 15 башт для БТР-4Е.

Згідно з даними оприлюдненими на майданчику ProZorro 8 жовтня ц.р., приватна компанія обрана переможцем тендеру й очікує на укладання відповідного контракту.

Читайте також: ХКБМ передав фінальну партію БТР-4Е Міноборони (відео)
тендер

Всі 15 комплектів башт в зборі мають бути вироблені за конструкторською документацією ХКБМ під контролем військового представництва до 21 грудня 2021 року. Вартість угоди - 9 522 725 гривень.

Продукцію замовнику мають поставити трьома партіями по п'ять виробів через 45, 90 й 135 днів після отримання сировини та конструкторської документації й перерахування авансового платежу.

тендер

Як раніше вже повідомляв Defense Express, ДП ХКБМ з середини серпня ц.р. проводить закупівлю різноманітних комплектуючих, що мають бути виготовлені за конструкторською документацією підприємства, для 15 нових БТР-4Е, командирської машини БТР-4К та БРЕМ-4РМ.

Читайте також: ХКБМ в наступному році розраховує отримати від ЗСУ великий контракт на БТР-4 та ТКБМ "Дозор-Б"