xcounter
#

Чому "елітні" ВДВ армії РФ не змогли "взяти Київ за три дні" та зазнали катастрофічної поразки у Білогорівці

7302
Знищені гелікоптери рашистів у Гостомелі, фото ілюстративне
Знищені гелікоптери рашистів у Гостомелі, фото ілюстративне

Британська розвідка розповідає про те, чому ж російські "елітні" підрозділи зазнали низку поразок

Повітряно-десантні війська російських окупаційних військ, призначені для виконання найскладніших операцій на полі бою, з початку повномасштабної війни в Україні зазнали низку тактичних невдач. Про це йдеться у черговому щоденному звіті від британської розвідки.

Читайте також: Наші десантники "покришили" ворожий підрозділ РЕБ із "елітною" охороною
ВДВ РФ накивали п'ятами так, що кинули під Ірпенем секретний
ВДВ РФ накивали п'ятами так, що кинули під Ірпенем секретний "Барнаул-Т" з блоком "свій-чужий"

Серед невдач російських "ВДВ" – поразки на аеродромі Гостомель у березні під час спроб захопити Київ, проблеми із просуванням на Ізюмському напрямку з квітня та катастрофічний розгром під час спроб переправитися через річку Сіверський Донець.

командування ВДВ Рашисти
У березні ЗСУ знищили командування 331-го полку ВДВ рашистів

На думку британської розвідки, ці невдачі "елітних" повітряно-десантних військ армії РФ, які складаються переважно з професійних контрактників, вкотре підтверджують проблеми командування РФ зі стратегічним управлінням потенціалами власних військ.

"Неправильне використання повітряно-десантних військ в Україні демонструє, як значні інвестиції Путіна у збройні сили протягом останніх 15 років призвели до незбалансованості загальних сил", – йдеться у звіті британської розвідки.

ВДВ РФ
Дивізії ВДВ РФ повертаються у пункт постійної дислокації після навчань в Криму, фото ілюстративне

Так, наприклад, повітряно-десантні війська використовувалися у місіях, в який ліпше було б використовувати піхоту з важкоброньованою технікою. Крім того, до значних втрат у багатьох елітних підрозділах РФ призвели "нездатність передбачити опір українців і подальше самовдоволення російських командирів".

Знищена БМП-3 1-ї батальйонно-тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізіїі 58-ї армії південного військового округу
Знищена БМП-3 1-ї батальйонно-тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізіїі 58-ї армії південного військового округу

Тут можна згадати й таке – нещодавно ГУР МОУ опублікувало перехоплені перемовини, в яких рашист скаржився на те, що ЗСУ розбили "елітну" 58-у армію РФ, яка була нашпигована "аналоговнєт" технікою.

У різноманітних
У різноманітних "Міхаличей" з РФ з'явилась унікальна можливість

А невдовзі "елітні" підрозділи РФ, ймовірно, будуть поповнюватися й пенсіонерами – РФ у максимально стислі строки ухвалила закон, який скасовує віковий ценз для укладання першого контракту на службу у збройних силах РФ.

Читайте також: ЗМІ рашистів визнали загибель під Харковом командира "елітного" 252-го полку
ТЕГИ Війна