xcounter
#

Наші десантники "покришили" ворожий підрозділ РЕБ із "елітною" охороною

111393
"Зоопарк" комплексів РЕБ армії РФ, фото ілюстративне
"Зоопарк" комплексів РЕБ армії РФ, фото ілюстративне

Як виявилось, бійці ДШВ перевершили за виучкою російський "спецназ" російського ГУ Генштабу. А ворог, схоже, взагалі не турбувався про маскування позицій своїх засобів РЕБ

Бійці 81-ої окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищили підрозділ радіоелектронної боротьби армії РФ.

Ліквідований підрозділ РЕБ охороняв особовий склад однієї з бригад спеціального призначення Головного Управління Генштабу ЗС РФ. Однак і цей "елітний" "спецназ" наші десантники ліквідували успішно.

Читайте також: Знищено рашистський комплекс РЕБ РБ-341В "Леєр-3"

Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Трофеї, які здобули наші десатники після ліквідації "спецназу" та РЕБ орків, фото - Генеральний штаб ЗСУ

Час та місце цієї події – із зрозумілих причин не розкриваються. Але тут ми можемо самостійно зробити як мінімум два висновки.

Орки, схоже, взагалі не турбуються про маскування позицій своїх сил радіоелектронної боротьби. Це і дозволило нашим десантникам виявити ворожі засоби РЕБ.

Крім того, бойова виучка наших бійців ДШВ нічим не поступається виучці російського "спецназу" ГУ Генштабу. Ця обставина і дозволила десантникам ЗСУ успішно ліквідувати ворожий підрозділ РЕБ із «елітною» охороною.

Трофеї, які здобули наші десатники після ліквідації "спецназу" та РЕБ орків, фото - Генеральний штаб ЗСУ
Читайте також: Ще один рідкісний трофей: комплекс РЕБ "Ртуть-БМ", у РФ таких не більше декількох десятків