xcounter
#

Чергова "бавовна" у Севастополі: рашисти твердять "паніки немає", а всі хто викладає відео потраплять до ФСБ

5859
Чергова "бавовна" у Севастополі: рашисти твердять "паніки немає", а всі хто викладає відео потраплять до ФСБ

Севастополь зранку був атакований нібито дронами-камікадзе після чого у рашистів почалось "задимлення" та "хлопки"

Після того, як "серіал Чорнобаївка" закрився через відведення з нього підрозділів армії РФ, нові "сезони" з гастролями "бавовни" плавно переїхали до окупованого Севастополя.

Як заявив гауляйтер окупованого Севастополя Михаіл Развожаєв з 4-ої ранку кораблі Чорноморського флоту РФ відбивали атаку БПЛА в акваторії севастопольської бухти. Звісно за офіційними повідомленнями окупантів всі цілі були знищені. Але на деяких відео з web-камер міста схоже, що не все пішло за планом.

Читайте також: США бояться "операції під фальшивим прапором": яку зброю будуть відстежувати ще прискіпливіше

Пізніше Развожаєв додав, що був знищений й надводний чи підводний дрон-камікадзе та було викладено відео з вибухом та пролітаючим вертольотом. Водночас сама бухта "зачинена" для судноплавства включно з поромами.

Також з'явилось і доволі цікаве фото нафтового термінала у Севастополі у диму. Мова йде про потужності підприємства "Югторсан" на мису Манганарі.

Але місцеві ЗМІ прямо пишуть: "без паніки, мобілізовані тренуються проходити смугу перешкод у бойових умовах". Але який сенс проводити навчання поряд з вкрай небезпечним об'єктом і чому нафтовий термінал виглядає так, нібито по ньому пройшлась "бавовна" - невідомо.

Також з'явилась непідтверджена інформація, що вибухами пошкоджено декілька кораблів Чорноморського флоту РФ, а серед них й фрегат "Адмирал Макаров", який зараз є флагманом флоту замість знищеної "Москви". Але першоджерелами інформації є маловідомі рашиські телеграм-канали. Згодом так зване міноборони РФ повідомило, що в атаці було задіяно 9 БПЛА та 7 морських автономних апаратів, а "незначні пошкодження" отримав лише морський тральник "Иван Голубец".

Водночас гауляйтер Развожаєв вже повідомив, що всі хто викладає відео з "відеосвідченнями", напевно виключно успішної роботи аналаговнєтної ППО РФ, будуть займатись "відповідні спецслужби" та притягувати винних до відповідальності. Також у місті вимкнуть всі вуличні web-камери.

Читайте також: Тризуб це не завжди для України: чому САУ M109L від Італії ще не їдуть бити рашистів