xcounter
#

Армія Білорусі нанесла на техніку новий тактичний знак у вигляді трикутника

24830
Новий тактичний знак, який помічений на військовій техніці у Білорусі
Новий тактичний знак, який помічений на військовій техніці у Білорусі

Нанесення нового тактичного знака - це доволі важливий "маркер", який не слід ігнорувати

У Білорусі помічено перекидання військової техніки, зокрема САУ 2С5 "Гіацинт-С" та командних машин типу 1В13 та 1В14, які штатно входять в артилерійську батарею, з новим тактичним знаком у вигляді трикутника.

На наявному відео цей знак помічений на більшості машин, включно з вантажівками та навіть трактором.

Читайте також: Рашисти "згадали" про "Малку" після того, як повернули в стрій лише третину САУ "Пион"

Але справа в тому, що цей залізничний состав належить до Білорусі, а не РФ. На останніх кадрах видно пасажирський вагон у лівреї саме залізничних доріг Білорусі. А коли війська перекидаються з РФ, то використовуються вагони російських залізничних доріг.

білорусь перекидання військ

Нанесення такого знака часто означає появу нового доволі великого угрупування та/або напряму бойових дій. Зокрема такі тактичні знаки доволі великого розміру у вигляді букв Z,V,O стали характерною рисою міток рашиської техніки, яка діяла на півночі, півдні та сході України.

Надалі, скоріш за все, у новосформованого 3-го армійського корпусу РФ з'явився тактичний знак у вигляді перегорнутого трикутника з колом, який для багатьох рашистів виявився надскладним для нанесення.

3 ак
Знак 3-го армійського корпусу РФ, який виявився доволі складним для рашистів

Водночас у "військових" рашиських телеграм-каналах вже з'явилось можливий детальний вид цього тактичного знака, яким маркується військова техніка помічена у Білорусі.

Якщо інформація вірна, то у середині трикутника має знаходиться "двійка". Символізм цього маркування на кшталт "другий фронт" чи "друга спроба" - залишимо за дужками.

Водночас у Білорусь, за офіційною заявою міноборони країни, вже почали надходити російські регулярні підрозділи для формування так званого "регіонального угруповання". На офіційних відео на техніці тактичні знаки не помічені.

Але у мережі вже з'явилось відео з перекиданням інших білоруських артилерійських підрозділів, зокрема 220-мм РСЗВ "Ураган" з аналогічним тактичним знаком. Зазначається, що цей підрозділ був помічений у 5 км від кордону з Україною.

Зазначимо, що сьогодні, 16 жовтня, у Мінську були помічені МиГ-31, які можуть бути носіями ракет "Кинжал", використовуватись, як ерзац-ДРЛО та можуть нести далекобійні ракети "повітря-повітря".

Читайте також: Росія може отримати від Ірану ракети Fateh-110 та Zolfaghar: яка від них небезпека
ТЕГИ Війна