xcounter
#

В Україну пригнали все більш-менш боєздатне кацапське військо: переробляємо його на добрива

Знищена російська БМП на трассі до Броварів
Знищена російська БМП на трассі до Броварів
7358

"Перегляд ранкових повідомлень наштовхнув на певні роздуми" - пише активний дописувач Defense Express з Пенсіонінформбюро. Отже, йому слово.

Під Ірпенем, Бучею та Гостомелем помічені БТГр від 98-ї вдд та 155-ї обрмп. Ці військові частини перебували за межами України як резерв, тобто це і є той останній огірок, про котрий ми говорили днями.

Знищена броня загарбника

Маю нагадати, що в боях за Луганський аеропорт львівські десантники вже били 98-му вдд, зокрема в рукопашних боях. Після відходу наших зі вщент розбитого летовища росіяни дві доби боялися туди зайти. У літню спеку 2014 року там вмирали покинуті своїми без води й меддопомоги російські поранені. Зараз буде так само, єдина різниця – залишені своїми іванівські десантники будуть замерзати.

Читайте також: Тінь Яроша та "розстрільні" списки: під росіянам горітиме земля і в Україні, і в РФ

Присутність морської піхоти аж з Владивостока свідчить про те, що в Україну пригнали ВСЕ більш-менш боєздатне кацапське військо. Я б зрозумів застосування морської піхоти на Київському морі, але в Ірпені?

Для захоплення Києва формується штурмове угруповання, до котрого включають підрозділи Росгвардії (Грозний), 27-й загін СпП "Кузбасс" (Кемерово), 604-й центр СпП Росгвардії "Вітязь” (Москва) та приватну військову компанію "Ліга" (колишня “Вагнер”, ребрендінг там у них). Тобто у ворога НЕ ЗАЛИШИЛОСЯ військ, з котрих можна сформувати штурмовий ешелон.

Кінцева точка на ворожому маршруті

У справу кидають поліційні сили, котрі доповнюють взагалі приватною конторою. Не варто вважати ПВК якимись надлюдьми – звичайні найманці, підготовлені трохи краще за тих, кого ми вже тут переробили на добрива.

Пенсіонінформбюро також наголошує, що ЗСУ та інші сили оборони ЛИШЕ почистили російську "картопельку", росбійці з низькою мотивацією або склали зброю, або вмерли.

"Наше завдання – не переконати ворога у хибності його ідеології, а знищити його".

Ті, хто залишився, будуть битися затятіше, вони – носії шовіністичної ідеології великоросів. Наше завдання – не переконати їх у хибності ідеології, а знищити її. Бої стануть значно складнішими.

Україно, вперед!

Віктор Кевлюк, для Defense Express

Читайте також: Ліквідовано начштабу 41-ої армії рашистів, робота Bayraktar TB2 та полювання на танки РФ - найцікавіше за ніч на 8 березня (відео)