xcounter
#

Ліквідовано начштабу 41-ої армії рашистів, робота Bayraktar TB2 та полювання на танки РФ - найцікавіше за ніч на 8 березня (відео)

Ліквідовано начштабу 41-ої армії рашистів, робота Bayraktar TB2 та полювання на танки РФ - найцікавіше за ніч на 8 березня (відео)
122658

Українське військо продовжує боронити країну від рашистів

Українська армія нищить армію РФ всіма наявними засобами та збирає щедрий врожай окупантів. І в ніч на 8 березня у багатотисячного "вантажу 200" армії РФ з'явився цілий начальник штабу загальновійськової армії.

Як повідомило головне управління розвідки Міністерства оборони України, що під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії Віталія Герасимова, який обіймав посаду начальника штабу і першого заступника командувача 41 армії Центрального військового округу Росії. Додамо, що армія - це найбільше з'єднання у збройних силах РФ.

Читайте також: Правила війни і звірства ворога: за кожне буде покарання (важливі аспекти)

Окрім нього поранення дістала низка старших штабних офіцерів російської армії. Тобто ЗСУ "накрили" штаб угрупування, що неодмінно зобразитися на загальному керуванні окупантів.

Цікаво і те, що у противника настільки критичні проблеми зі зв'язком, що вони користуються звичайними мобільними телефонами для спілкування.

Ще одну приємну звістку вчергове приніс розвідувально-ударний Bayraktar TB2.

Високоточним ударом знищено зенітно-ракетний комплекс "Бук" у найновішій російській модернізації М2. Як і у минулі рази, удар завдавався прямо по ракетах, які одразу здетонували й накрили всю позицію ворога морем вогню.

Жару додали й протитанкісти у Миколаєві, які боронять місто на рубежі аеропорту. Відео філігранної роботи з ПТРК "Фагот" по танку противника вже є у мережі. До речі, як користуватися цим комплексом - у детальній відеоінструкції.

Не відстають розрахунки ПТРК "Стугна" від ДККБ "Луч". Поєднання високої точності та дальності стрільби до 5 км дозволяють "працювати" майже як у тирі, бо ворог не розуміє звідки до нього "прилітає". Як працювати зі "Стугни" - також у докладній відеоінструкції.

Також захисники України продовжують палити колони ворога, що знекровлює його можливість вести наступальні дії.

Не менш цікаве відео - робота українських операторів зенітного ракетного комплексу по літаку противника.

Загалом станом на ранок 8 березня втрати ворога в особовому складі вже перетнули межу у 12 тисяч осіб, бронетехніки у 1300 одиниць, втрати у літальних апаратах всіх видів - 135 одиниць.

Читайте також: Війна з агресором, день 13: боронимось, захищаємо, відбиваємо
ТЕГИ Війна