xcounter
#

В окупантів поменшало "елітних" екіпажів, тому під Бахмутом ворожі танки вже не такі "сміливі"

9724
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне
Т-90М "Прорыв", фото ілюстративне

Танкіст ЗСУ розповів, як російські танкісти діють на одному з найгарячіших напрямків

Видання АрміяInform опублікувало інтерв’ю з командиром екіпажу українського Т-64 на ім’я Віктор, в якому йдеться зокрема про таке – схоже, на Харківщині рашистські танкісти воювали "сміливіше", аніж під час боїв за Бахмут.

Про дії ворожих танкістів командир українського Т-64 розповідає з власного досвіду – він брав участь у звільнені Харківської області від окупантів, а зараз воює під Бахмутом.

Читайте також: Яку тактику для своїх "штурмових груп" під Бахмутом використовують рашисти із "ПВК Вагнер"

І, за його словами, інтенсивність протистояння з танковими екіпажами окупантів на Харківщині була більшою, тоді як у Бахмуті "ворожі "коробочки воліють без зайвої нагоди не висовуватися".

Зокрема, командир Т-64 відзначає, що на "елітних" російських танках Т-90 екіпажі "дійсно мали виучку і злагодженість, водночас наразі беруть "масою". "Мабуть, критично закінчилися фахівці", – відзначає Віктор.

т-64 зсу
Фото ілюстративне, джерело: АрміяInform

Нагадаємо, що наразі Бахмут є одним з найгарячіших і найтяжчих напрямків, куди рашисти притягли свою найпотужнішу артилерію, але водночас якщо раніше окупанти не задумувалися про кількість боєприпасів, які вистрілювали за добу, то тепер були вимушені ввести нормативи добового споживання – 22-24 постріли.

Разом з тим, як каже Віктор, "цілей" для українських танків на його напрямку вистачає – від скупчення піхоти окупантів до укріплень ворога.

Читайте також: Пекельні бої під Бахмутом: як вп’ятеро більше "вагнерівців" не змогли захопити спостережний пункт ЗСУ