xcounter
#

Шойгу знайшовся, в ерефії його показали ще живим, але чи то надовго...

Перша поява Шойгу після 11 березня - у фотозвіті мо рф за 26 березня.
Перша поява Шойгу після 11 березня - у фотозвіті мо рф за 26 березня.
8757

Після того, як з 11 березня 2022 року міністр оборони ерефії Сергій Шойгу зник з публічного поля, жодних тлумачень такому феномену для воюючої країни Кремль не давав. Проте 26 березня 2022 року було оприлюднено перший фотозвіт з брифінгу Міноборони - і з фото Шойгу. Що, міністр оборони знову у фаворі? Зовсім ні.

Жодним чином інформація про фотореінкарнацію Шойгу не спростовує наші дані про очікувані кадрові зміни на чолі рашистського міноборони. Проте нині у Кремлі, здається, вирішили дещо потримати паузу і спробувати замилити око насамперед російському оточенню, що з вищим військовим керівництвом все гаразд. А то вже навіть пішли чутки і про арешт Сергія Шойгу.

24 березня Шойгу не брав участі у путінській нараді щодо ходу війни в Україні

Тож речник Кремля Пєсков повідомив, що міністр оборони Росії взяв участь у нараді представників оборонного комплексу. А доказом роботи участі Шойгу в роботі уряду якраз і був фотозвіт з брифінгу Міноборони 26 березня 2022 року.

Читайте також: Путін шукає цапів-відбувайлів за провал бліцкригу в Україні: знайдено заміну для зниклого Шойгу
Брифінг 25 березня в мо ерефії - теж без Шойгу

Раніше той же Песков повідомив журналістам, що міністр оборони росії Сергій Шойгу особисто "інформував президента та членів ради безпеки про хід спецоперації, спрямованої на захист Донбасу", і виконує свої обов'язки, і, мовляв, не тільки ті, що стосуються війни в Україні.

Шойгу на нараді 26 березня щодо проблематики начебто російської "оборонки"

А ще, мовляв, "міністр оборони ... взяв участь у нараді з питань виконання державних військових замовлень підприємствами ОПК в умовах тиску з боку західних країн санкції щодо озброєння Російської Федерації "задля , "розробки відповідних пропозицій щодо продовження поставок, незважаючи на обмеження, накладені на Росію західними країнами".

Сам факт, що пєсков конкретно згадав російського міністра оборони, свідчить про те, що ситуація для російської верхівки стає все більш незручною. Чистки серед генералів армії відбуваются, і на черзі - заміна верхівки обороного відомства. Але, здається, що це не особливо пришвидшить виконання марень загарбання України, що у путінській голові.

Читайте також: Від крематорію до "санаторію": нові виверти росіян для приховування своїх реальних втрат в Україні