xcounter
#

Путін шукає цапів-відбувайлів за провал бліцкригу в Україні: знайдено заміну для зниклого Шойгу

Позаду - перший місяць війни
Путін шукає цапів-відбувайлів за провал бліцкригу в Україні: знайдено заміну для зниклого Шойгу
11891

Є такий мемо-діалог. Путін запитує у Шойгу: "Як там зі спецоперацію в Україні, перемагаємо?" "Ну, як вам сказати, ми - десь на другому місті...", зніяковіло відповідає міністр оборони головному рашисту.

З планами швидкого наступу і швидкої парадно-каравайної перемоги над Україною у рашистів знову "что-то пішло не так". Це як слово "паляниця" москалю - тренуйся - не тренуйся - вимовити. От ніяк...

Українські Збройні сили - попри підступні ракетні удари ворога - зупинили наступ росіян. Броньовані колони тануть під вогнем NLAW, "Корсарів", "Стугн" та Джевелінів.

Читайте також: Розпіарена "доктрина генерала Герасимова" не витримала зіткнення з Україною, але загрози зберігаються
Українській опір армії РФ дивує американських генералів: комп'ютерне моделювання війни не врахувало силу духу воїнів

Літаків та гелікоптерів у рашистів втрачено більше, ніж у війнах росії та срср у Афганістані та Сирії разом узятих. Матеріально-технічне забезпечення військ порушено.

Серед російських військ відчутні безлад і невдоволення. Тисячі й тисячі російських орків загинули або поранені. Щонаймеше п'ятьох рашгенералів вбито і далі - буде.

От дива: панцерні ліжка на даху чомусь не захищають російські танки від Джевелінів

Такі попередні короткі підсумки за перший місяць війни, досягнення у якому, втім, далися і нам ціною великих втрат. Військових, чоловіків, жінок і навіть дітей. Бо ворог підступний і безжальний, і далі нам слід сподіватись насамперед на власну силу, стійкість і допомогу Заходу, який, віримо, не почне задкувати під страхом застосування ворогом хімічної чи ядерної зброї.

А навпаки - зрозуміє, що зараз Україна своєю мужністю рятує Європу від поширення рашистької навали. І допомога нам - це допомога усій цивілізації.

Знову
Злочинна трійця та одвічне "Снова что-то пошло не так"

А що ж у москальських бункерах? За інформацією джерел, яким редакція Defense Express цілком довіряє, розгубленість докотилася і до самої ординської верхівки. Там готуються до кадрових чисток. Ну, це у них як завжди: давайте попереставляємо місцями, і все одразу буде "зер гут" (від редакції: пророкуємо - однозначно не буде.)

Першим цапом-вібувайлом буде безпосередьо міністр оборони С.Шойгу, який десь зник з мокшанських телеканалів і рядків рашиських інформагенцій. Ані пари з вуст.

Міністр оборони росії Сергій Шойгу перестав з'являтися у публічному просторі з 11 березня

Хоча подейкують, що саме зараз Шойгу десь у районі Ростова-на-Дону, де проводиться дізнавання шодо з'ясування загибелі командирів армій, полків та бригад на південній ділянці фронту. Не знаємо, які там причини визначать, але про свою тупість та бездарність - назвемо це по-науковому "ефект Чорнобаївки", - звісно, не згадають.

Проте заміна міністру оборони С.Шойгу вже знайдена. Кандидат на його заміну - нинішній заступник міністра оборони РФ Юнус-Бек Євкуров. Він десантник, керував захопленням аеропорту у Пріштіні, залагоджував конфлікт в Інгушетії.

Позиція щодо війни проти України не відома, публічних заяв не було. Але нам все одно - бо на чолі орди всі вже отруєні вірусом неонацизму. Проте є цікавий і нюанс: Юнус-Бек Євкуров на дух не переносить нинішнього чеченського дона Рамзана Кадирова. І таке ж палке ставлення до майбутнього міністра оборони раші й у головного вдохновителя кадировців, який "запікають" на українській землі.

Окрім міністра оборони С.Шойгу, буде замінено і директора ФСБ Олександра Бортнікова, також на першого заступника.

Цікаво, що днями Головне управління розвідки Міноборони України повідомляло, що певна частина російської політичної еліти розглядає Бортнікова як наступника Путіна.

"Примітно, що саме Бортніков останнім часом потрапив в опалу з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ — фатальні прорахунки у війні проти України. Саме Бортніков та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії", — йшлося у повідомленні.

За даними ГУР, директор ФСБ Олександр Бортніков та деякі інші впливові представники російської еліти розглядали різні варіанти усунення Путіна від влади — отруєння, раптова хвороба та інші сценарії.

Втім, як воно воно буде насправді, побачимо. Нас влаштує будь-який сценарів з цих трьох. Головне - аби швидше. Бо чого ото тягнути?

Володимир ТКАЧ, Defense Express

Читайте також: Українській опір армії РФ дивує американських генералів: комп'ютерне моделювання війни не врахувало силу духу воїнів