xcounter
#

Від крематорію до "санаторію": нові виверти росіян для приховування своїх реальних втрат в Україні

Довизволявся...
Довизволявся...
5737

Те, що рашисти приїхали на війну в Україну з власними крематоріями - можливо, чи єдине, що вони зробили вірно. Але ті пересувні крематорії вже не справляються з утилізацію орків. Бо кількість бойових втрат особового складу у армії агресора зашкалює.

Задля блокування поширення інформації, яка суттєво підриває моральний дух серед особового складу частин та підрозділів російської армії, керівництво мо рф вдається як до відвертої брехні, так і до нових організаційних заходів.

крематорій
Російських солдатів спалюють у пересувних крематоріях і ховають у безіменних могилах, щоб приховати кількість втрат РФ у війні проти України. Одна проблема: низка продуктивність пересувних крематоріїв

МО ерефії традиційно повідомляє, що врати росарміі не є значними і наводить цифри, які щонайменше вдесятеро менші від реальних.

Читайте також: Путін шукає цапів-відбувайлів за провал бліцкригу в Україні: знайдено заміну для зниклого Шойгу

Також, аби уникнути розповсюдження деталей про загибель своїх військових на території України, значну кількість важкопоранених, які не можуть отримати вчасну допомогу від своїх медпідрозділів, та "камуфлювання" реального ходу бойових дій, агресор запровадив і низку організаційних "ноу-хау".

Так, як стало відомо Defense Express, з метою приховування інформації про кількість загиблих та поранених російських військових, безпосередньо до медичних закладів до Білорусі (Мозир, Єльськ) було командировано велику групу військових медиків з РФ. Відсторонення білоруських медиків обумовлено прагненням недопущення розголошення інформації про втрати зс рф.

Втрати ЗС РФ в Сирії / Інфографіка російського видання Коммерсантъ
Втрати ЗС РФ у Сирії (Інфографіка російського видання Коммерсантъ) та в Україні. Як то кажуть, відчуйте різницю. І далі - буде...
Також, з метою недопущення розголошення деталей збройної агресії проти України, а також уникнення спілкування поранених із співслужбовцями, які плануються до убуття на територію України, поранений особовий склад після проходження лікування у стаціонарі направляється на довготривалу реабілітацію до віддалених медичних закладів - за рахунок щорічних відпусток.
Так виглядали свіжі могили для поховання російських "захисників" на кладовищі Ростова-на-Дону у 2015 році. Тепер від загарбників буде лише пил від крематоріїв, або заповнені рви - без жодних деталей.

Втім, такі "ноу-хау" вже не рятують бойовий дух рашистів. Бо реальні перспективи заходження і знаходження на території України агресорам відомі. Знання про "ефект тоталальної Чорнобаївки" поширується швидко. Тож вже фіксуються непоодинокі випадки переслідування військовослужбовців зс рф, які відмовились брати участь у збройній агресії проти України.

Знищений російський танк.

Зокрема, особливо це стосується з’єднань та частин 6-ї та 2-ї армій Західного та Центрального ВО ерефії. Командуванням з’єднань та частин приймаються рішення щодо притянення таких вояків до кримінальної відповідальності із звинуваченням у дезертирстві. Разом з тим, серед особового складу армії орків продовжуються випадки самокалічення з метою ухилення від участі у бойових діях.

Читайте також: Ліквідовані генерали та командири армії РФ в Україні (перелік, оновлюється)