xcounter
#

Російські кадрові офіцери почали "зливати" кадирівців: "виторговування" кращих умов чи помста

Кадиров у Чечні тримає власну армію
Кадиров у Чечні тримає власну армію
5943

Протиріччя між кадровими офіцерами армії РФ та особистими загонами Кадирова загостроюється

Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило інформацію про ватажків "кадирівців" - зведених загонів силових структур РФ від Чеченської Республіки.

"Днями було отримано комплект матеріалів на командирів зведених загонів від Чеченської Республіки. Матеріали були перевірені та підтверджені відповідними можливостями ГУР МО України", - повідомляє Генеральне управління розвідки.

Читайте також: Bayraktar TB2 знищив черговий "Бук", а ще один штурмовик Су-25 рашистів остаточно долітався (відео)

Зокрема розвідка оприлюднила дані щодо місця перебування та контактів Анзора Бисаєва, командира мобільного загону окремого призначення національної гвардії РФ.

А також Хусейна Межидова, командира 249-го окремого спеціаліального моторизованого батальйона "Юг".

Цікаво, що раніше з'явилась інформація, що "кадирівці" мали спеціальне завдання із захоплення урядового кварталу у Києві у перший день наступу РФ - 24 лютого. Проте переміщення їх підрозділів були "злиті", а самі загони - знешкоджені.

Ця інформація підтверджується і ліквідацією генерал-майора Магомеда Тушаева, командира 141-го спеціального механізованого полку військ національної гвардії РФ.

Як йдеться у повідомленні відомства, дані були отримані від представників силових структур армії РФ, які, на фоні поразок намагаються "вийти на зв'язок" та "виторгувати" собі кращі умови.

Але також не слід забувати, що відношення між "кадировцями" та російськими кадровими офіцерами завжди були напруженими. Один з останніх епізодів - потужний скандал із заліком бійців особистої армії Кадирова на "краповий берет".

Тоді російські офіцери відверто звинуватили "кадирівців" у махлюванні і справа дійшла до бійки. Розгорівся скандал із відмовою російських офіцерів-ветеранів носити "крапові берети", а "гасили" його на рівні Кремля та командувача Росгвардії.

Тоді цілком можливий і сценарій "особистої помсти" від російських кадрових офіцерів - "кадирівцям" для чого і передаються всі необхідні дані для їх знищення силами українських бійців.

Читайте також: Штурмовики 128-ї бригади розгромили розвідувальний підрозділ рашистів, більшість бійців – чеченці
ТЕГИ Війна