xcounter
#

Штурмовики 128-ї бригади розгромили розвідувальний підрозділ рашистів, більшість бійців – чеченці

93013
Фото ілюстративне, 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада - Закарпатський легіон
Фото ілюстративне, 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада - Закарпатський легіон

В зоні бойових дій 128-ма бригада розгромила розвідувальний підрозділ росармії

У ході одного з останніх бойових зіткнень штурмовикам 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади протистояв розвідувальний підрозділ росармії. У результаті бою частина ворогів була знищена, а частина відступила.

Рашисти особисті речі
Фото захоплених особистих речей рашистів

На місці зіткнення наші бійці знайшли особисті речі та залишки амуніції росіян, серед яких шеврони "россия", наліпки "вооруженные силы россии", банківські картки сбербанка, посвідчення солдата, наліпка з прізвищем Курбанов А.Б., а також записи з прізвищами бійців та номерами виданої їм зброї. Деякі з речей пошкоджені вогнем.

Читайте також: Bayraktar TB2 знищив черговий "Бук", а ще один штурмовик Су-25 рашистів остаточно долітався (відео)

Більшість бійців у відомості мають чеченські прізвища: Курбанов, Малачурбанов, Шарабуданов, Тугланов, Алсурпанов, Бекузаров, Магомедов. Дев’яти бійцям для бою видали АКС (автомат Калашникова зі складаним прикладом, створений спеціально для повітряно-десантних військ), ще одному – АКМ (автомат Калашникова модернізований). Однак ця зброя ворогу не допомогла.

Читайте також: Зброєю керують воїни: як військові з ОК "Північ" обороняють Чернігівщину та знищують ворожі танки, БМП і літаки
ТЕГИ Війна