xcounter
#

Учора в рашистів був бронепоїзд, а завтра не буде батальйону з "Мосінками" (відео)

89853
Окупанти проводять мобілізацію, ілюстративне фото з відкритих джерел
Окупанти проводять мобілізацію, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окупанти роздають примусово мобілізованим зброю, якій давно місце в музеї

Головне управління розвідки Міноборони України виклало чергове перехоплення розмов окупантів, із якого випливає одразу три цікаві факти:

  • окупанти справді роздають примусово мобілізованим навіть не АК-47, а архаїчні гвинтівки-"трьохлінійки", і це має масовий характер. Видавати якусь сучаснішу амуніцію рашисти навіть не збирались;
  • росіяни не ведуть облік примусово мобілізованих на наших землях чоловіків, і більш того – у них навіть "на папері" не існують частини, сформовані з такого "контингенту";
  • і найголовніше – помирати "за русскій мір" з "Мосінками" в руках дурних нема, бунтувати готується одразу цілий батальйон, що служить окупантам.

Раз про план бунту батальйону примусово мобілізованих стало відомо нашій розвідці, ймовірно про це знають і спецслужби окупанта. І уже готують заходи, щоб "закупорити" бунт в підрозділі, або ж взагалі розформують батальйон.

Читайте також: Вагони-рефрижератори стали одним із символів програшу армії РФ в Україні

Але тут показовий сам факт – під час війни проти України рашисти "вивалили" на поле бою неймовірну кількість архаїчного озброєння, якому давно місце в музеї.

Бронепоїзд ворога, фото ілюстративне

Наприклад, оркам було "мало" гвинтівок-"трьохлінійок", вони ще й вивели з окупованого Криму бронепоїзд, котрий учора наші партизани під Мелітополем пустили в укіс.

Сучасні крилаті ракети в рашистів уже вичерпуються. Тому вони для ударів по Україні вже використовують морально застарілі ракети Х-22, що мають дальність стрільби до 600 км та БЧ з масою до 1 тонни, але ймовірне кругове відхилення від цілі – мінімум 350 метрів. Також ми розповідали, що "тракторні війська" вполювали як трофей рашистський Т-72А з "лисою" бронею.

"Друга армія світу" намагалась перемогти в Тростянці танк-пам'ятник Т-34, але зазнала закономірного провалу, фото ілюстративне
Читайте також: У кого рашисти купили Т-34 для параду, і як це показало реальну слабкість РФ