xcounter
#

"Тракторні війська" вполювали новий трофей, тепер – розконсервовані Т-72 без "мангалів" (відео)

152958
Росіяни кинули в бій Т-72 буквально в стані музейних експонатів, фото ілюстративне
Росіяни кинули в бій Т-72 буквально в стані музейних експонатів, фото ілюстративне

Це відео підтверджує – ворог активно знімає із баз зберігання старе озброєння радянського виробництва, щоб екстрено покрити свої катастрофічні втрати

У відкритому доступі з’явилось нове відео, що свідчить про новий успіх українських "тракторних військ". За деякими даними, це відео в очищеній від окупантів Сумській області.

Місцеві фермери за допомогою двох тракторів типу John Deer взяли на буксир два трофейні танки рашистів Т-72, очевидно – зняті із баз зберігання.

Читайте також: Башта відлетіла і розтрощила асфальт: що відбувається з танком рашистів після пострілу з ПТРК

Таке відео можна вважати прямим підтвердженням повідомлень від Генерального штабу про те, що ворог розконсервує із баз зберігання бойову техніку більш ніж 30-річної давності, щоб екстрено покрити свої катастрофічні втрати.

Заодно так отримуємо підтвердження того, що поля боїв у Сумській області стали могилою для багатьох "елітних" з’єднань орків, зокрема 4-ої танкової Кантемірівскої дивізії. Окрім цього, можемо допустити, що ці затрофеєні Т-72 виявились несправними, тому їх і кинули орки, не доїжджаючи до поля бою.

Розгромлена в Тростянці Кантемирівська дивізія рашистів, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окремо варто підкреслити, чим же цінний подвиг наших "тракторних військ2 для нашої спільної перемоги. Наприклад ось на цьому відео – трактори типу John Deerмають масивні колеса, і на перший погляд може видаватись, що ці агромашини мають якісь видатні тягові характеристики. Але це не так, широкі колеса – для зменшення тиску на грунт і розширення площі поля, яку можна захопити за один "захід". Ну і для економії палива, звісно.

Наші фермери "убивають" свої імпортні трактори на буксируванні трофейної техніки здогадуючись, що зараз західні дилери не зможуть надати сервісне обслуговування. Тому феномен добровільної допомоги наших фермерів Збройним Силам України і заслужив добродушний мем про "українські тракторні війська".

"Тракторні війська" України за роботою по збору трофеїв, фото ілюстративне
Читайте також: "Українські тракторні війська" потягли рідкісну САУ 2С34 "Хоста" армії РФ