xcounter
#

Рашисти настільки бояться "бавовни" в Москві, що крім "Панцирів" залучили ще й бригаду на ЗРК С-300

13273
Позиція рашистських С-300, ілюстративне фото з відкритих джерел
Позиція рашистських С-300, ілюстративне фото з відкритих джерел

"Елітна" 1-а армія ППО росіян не може самостійно захистити столицю країни-агресора, знадобилось "підсилення"

У січні та на початку лютого 2023 року РФ почала "підсилювати" протиповітряний захист своїх урядових будівель в Москві розміщенням комплексів "Панцырь" прямо на дахах будівель.

Але рашисти "підсилюють" ППО свого "урядового кварталу" так, що це якраз ослаблює протиповітряну та протиракетну оборону Москви. І більш того – для захисту свого «логова» РФ була вимушена перекинути навіть додаткову зенітно-ракетну бригаду Західного військового округу на комплексах С-300. Про це йдеться в публікації американської аналітичної установи Jamestown Foundation.

Читайте також: Остаточно підтверджено: ЗСУ з архаїчних Ту-141 "Стриж" зробили зброєю для ударів по об’єктам біля Москви
Комплекс "Панцырь" на даху будівлі Міноборони РФ, лютий 2023 року, фото з відкритих джерел

Як пояснюють автори публікації, для розміщення на дахах будівель в Москві російські військові беруть "Панцирі" саме зі складу 1-ої "елітної" армії ППО, яка з 2018 року отримала 20 таких засобів протиповітряної оборони. Їх розміщення саме у такій конфігурації, як це відбувається зараз, порушує цілісність оборони столиці країни-агресора від прильоту ракет чи безпілотників ворога.

Бо за початковим задумом системи "Панцырь" мали би прикривати не окремі будівлі, а позиції комплексів С-300 та С-400 і систем протиракетної оборони А-135. Котрі в свою чергу мали би забезпечувати цілісне "кільце" протиповітряної оборони навколо самого міста Москва та усіх політичних та військових об’єктів усередині цього "кільця".

Рашистські С-300, ілюстративне фото довоєнних часів

Якщо російське військове командування пішло на такий крок, значить воно вже саме не впевнене, що їхнє "вундерваффе" протиповітряної оборони здатне захистити столицю країни від ворожих ударів.

Бо з початком повномасштабного вторгнення в Україну більшість засобів ППО в розпорядженні армії РФ були "відтягнуті" ближче до лінії фронту боїв проти ЗСУ.

І водночас, у головах рашистських генералів "сидить" ідея, що США обов’язково допоможуть розробити саме такий план удару по Москві, проти якого виявиться безсилою уся система протиповітряної оборони Російської Федерації.

Рашистські С-400 на позиції, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Скільки ракет до С-400 рашисти виготовляють за рік, і чому застосували 48Н6ДМ для удару по Києву