xcounter
#

Армія РФ готує самовбивчу "банзай-атаку" на Миколаїв, сподіваються пройти по Бугу

10051
Десантний катер катер "Раптор" рашистів, фото ілюстративне
Десантний катер катер "Раптор" рашистів, фото ілюстративне

Ворог у відчаї – "традиційний" метод "беспокоящего огня" проти Миколаєва не діє. Тому рашисти сподіваються "переламати ситуацію" самовбивчою для себе атакою. Не будемо заважати самоутилізації ворога

Миколаїв став справжнім форпостом оборони півдня України. Рашисти намагались "проламати" цей форпост за допомогою "повітряного терору".

Наприклад, 22 березня ворог наніс удар по Миколаївському морському порту, інфраструктура гавані отримала суттєві пошкодження. За тиждень, 29 березня, орки завдали ракетний удар по будівлі Миколаївської ОДА як органу воєнно-політичного управління, але це не допомогло ворогу паралізувати управління силами оборони області.

Читайте також: Під Ізюмом долітався Су-35 рашистів, орк-пілот втікти не зміг (фото)

Врешті, сьогодні зранку ворог завдав нового ракетного удару по Миколаєву, постраждало 14 мирних жителів.

Але і це для орків не дало бажаного ефекту – голова Миколаївської ОДА Кім натякнув у новому зверненні, що нашим захисникам відомо про наказ ворога вести по Миколаєву "беспокоящий огонь", і що такий формат дій не дасть рашистам жодного результату.

Захисники Миколаєва, ілюстративне фото з відкритих джерел

Схоже, у відчаї росіяни почали придумувати уже відверто самовбивчі плани. Інакше і не пояснити деяку інформацію, яка стала відома Defense Express.

Як виявилось, росіяни перекинули в тимчасово окуповані райони Херсонської області бійців своїх ПВК, які отримали завдання провести диверсії на об’єктах інфраструктури річкового транспорту. Навіть відомо, що окупанти вилучали навісні двигуни потужністю понад 60 кінських сил у жителів сіл Рибальче та Геройське Херсонської області, розташованих на березі Дніпровського лиману.

До війни річковий транспорт був важливою "артерією" для економіки України, фото ілюстративне

Очевидно, що так орки готуються до самовбивчої "банзай-атаки" на об’єкти Миколаївського річкового порту, ну і власне – на сам Миколаїв. Але така атака, у випадку її реалізації, буде самовбивчою з наступної причини – ще 4 березня Миколаївська ОДА видала припис, що забороняє плавання усьому річковому транспорту по водам рік Південний Буг та Інгул. У випадку порушення заборони – наші військові стрілятимуть на ураження без попередження.

Цей супутниковий знімок знищеного в Бердянську БДК "Саратов" якби натякає рашистам, що їх план атаки на Миколаїв таки точно провалиться
Читайте також: Збройні Сили України відігнали ворога до кордону з Білоруссю та взяли ЧАЕС під захист (Оновлено)