xcounter
#

Як ЗСУ розгромили батальйон 57-ї бригади армії РФ: надважкі бої в окопах очима бійців 3-ї штурмової бригади

3308
Скріншот з відео 3-ої ОШБр
Скріншот з відео 3-ої ОШБр

Як українські військові з 3-ї окремої штурмової бригади ліквідували російський батальйон 57-ї мотострілецької бригади

Бійці 3-ї штурмової бригади вчора, 24 червня, успішно знищили 3-й батальйон 57-ї мотострілецької бригади РФ, який фактично припинив своє існування – сьогодні на офіційному каналі бригади ЗСУ було опубліковане відео з кадрами боїв наших військових проти російських загарбників.

На відео вище – бої з окопів очима бійців 1-ї роти 1-го механізованого батальйону 3-ї ОШБр, яке демонструє всі реалії таких боїв, але передусім – героїзм та стійкість наших військових, які звільняють Україну від російських загарбників.

Читайте також: ЗСУ вивели міст через Чонгар з ладу на місяці, рашисти жаліються на масштабні руйнування

Нагадаємо, як раніше повідомляв командир 3-ої окремої штурмової бригади полковник Андрій Білецький, завдяки успішним діям бійців бригади було повністю зачищено від окупантів західний берег каналу Сіверський Донець-Донбас.

3-тя ОШБр війна
Скріншот з відео 3-ї ОШБр

Водночас трохи більше деталей про вчорашню операцію наших військових розповідає майор ЗСУ Максим Жорін – за його словами, протягом одного дня бійцями 3-ї ОШБр було відбито в рашистів одразу 1 км лінії окопів, яка була повністю зачищена від окупантів.

За словами Жоріна, це "була складна операція з дуже важкими окопними боями". Бійці російської 57-ї бригади чинили серйозний спротив, а бої з окупантами інколи проходили ледь не впритул – на відстані всього одного-двох метрів.

Як результат – майже всі російські військові з 3-го батальйону 57-ї бригади армії РФ, які брали участь у тому бою, були або вбиті та поранені, або ж взяти в полон нашими бійцями.

ЗСУ наступ війна карта російське окупаційнке військо
Озвучені орієнтовні напрями ударів ЗСУ від представниці МОУ на мапі від DeepState

Нагадаємо, що згідно з повідомленням заступниці міністра оборони Ганни Маляр, вчора, 24 червня, ЗСУ розпочало наступ у районі Бахмута та прилеглих населених пунктах.

Читайте також: Марш Пригожина наче завершується "епічним" зливом: що це було взагалі та що може бути далі