xcounter
#

Як злетів у повітря склад рашистів: детальне відео феєрверку після удару ЗСУ

2696
Як злетів у повітря склад рашистів: детальне відео феєрверку після удару ЗСУ

Утилізовано черговий склад з боєприпасами російського окупаційного війська

Сили оборони України знищили склад з боєприпасами російського окупаційного війська у тимчасово окупованій Макіївці, що у Донецькій області – інформацію про удар по складу, який відбувся ввечері 4 липня, підтвердили у Центрі стратегічних комунікацій ЗСУ.

Станом на сьогодні про цей склад відомо таке – як розповідає автор телеграм-каналу donetchanyn, склад з боєприпасами, по якому було завдано удару, рашисти розташували у внутрішньому дворі поміж недобудованих житлових будинків.

Читайте також: Як "невідомі партизани" з "БПЛА-бомбовозом" нищать рашистів у Брянські області поблизу "лінії Суровікіна"
склад з боєприпасами Макіївка знищено
Місцерозташування складу з боєприпасами у тимчасово окупованій Макіївці, зображення з телеграм-каналу donetchanyn

Кількість боєприпасів, які там зберігали окупанти, була дійсно значною – детонація тривала близько трьох годин, а серед усього, окупанти зберігали на своєму "складі" боєкомплект до ракетних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Водночас вибухова хвиля була настільки потужною, що вікна в будинках вилітали на відстані до 3 км.

склад з боєприпасами Макіївка
Склад з боєприпасами рашистів в Макіівці, який вони розташували серед недобудов, скріншот з відео каналу donetchanyn

Водночас окупанти традиційно розповідають, що метою обстрілу була нібито лікарня, яка дійсно розташована неподалік складу з боєприпасами – втім, тут наголошуємо на тому, що було уражено саме військовий об’єкт, які окупанти злочинно організували прямо посеред міста.

Зрештою, згодом автор каналу опублікував детальне відео "бавовни", яка завітала на склад рашистів у Макіївці – з демонстрацією як спершу самого складу, так і результату ефектного влучання у вигляді яскравого "феєрверку" з відповідною детонацією всього того, що там перебувало.

Макіївка склад з боєприпасами детонація
Детонація боєприпасів на складі російського війська
Читайте також: Як РФ розгортає виробництво Shahed-136: проєкт "Алабуга" у цифрах, строках та важливих деталях