xcounter
#

Як "невідомі партизани" з "БПЛА-бомбовозом" нищать рашистів у Брянські області поблизу "лінії Суровікіна"

4173
Скріншот з відео ДПСУ
Скріншот з відео ДПСУ

Окупанти неочікувано отримали "по голові" з безпілотника у Брянській області

Держприкордонслужба України у своїх соцмережах опублікувала цікаве відео, яке свідчить про таке – що безпілотники продовжують кошмарити окупантів на території РФ, і цього разу йдеться не про далекобійні удари по військових об’єктах у Московській області, а про використання "дронів-бомбовозів" проти російських військових.

Як відзначають у ДПСУ, на відео вище – робота "невідомих партизанів" по росіянах поблизу оборонних споруд, відомих як "лінія Суровікіна". Причому як зброю проти рашистів "партизани" використовують безпілотний літальний апарат, адаптований для скидів різного озброєння.

Так, на першому відео можна побачити, як окупанти кудись тікають – і одному з "утікачів" прилетіло ледь не під ноги: на знімку екрана нижче можна в деревах розгледіти силует рашиста, а також побачити дим від "прильоту".

окупанти війна РФ
Серед дерев можна помітити силует окупанта, який через секунду "сховається" у диму від "прильоту"

Водночас на другому відео окупанти зібралися докупи, щоб сховатися від безпілотника з "ВОГами", але зрештою на них було скинуто одразу три боєприпаси. Втім, результат цих скидів – чи отримали окупанти якісь поранення або ж чи мають "двохсотих" – залишається незрозумілим.

Але загалом варто відзначити таке – те, що окупанти навіть на території РФ не можуть почувати себе у безпеці і тепер будуть очікувати прильоти не тільки ударних БПЛА, а й ось такі "скиди зверху", це, звичайно, позитивний факт.

Читайте також: Вдалий рейд бійців ССО у тил рашистів: знайдено одразу три РСЗВ, які "арта" ЗСУ перетворила на металобрухт