xcounter
#

Російське ППО проґавило удар по військовому об’єкту поблизу Москви, хоча традиційно "збили всі цілі"

4360
UJ-22 Airborn. Фото ілюстративне, джерело – Михайло Федоров
UJ-22 Airborn. Фото ілюстративне, джерело – Михайло Федоров

Було уражено об’єкт на відстані у сотні кілометрів від кордону з Україною

Безпілотні літальні апарати в черговий раз атакували територію Росії – таку інформацію повідомляє низка російських ЗМІ та міністерство оборони РФ, яке говорить про удар п’ятьма дронами.

Звичайно, що у своєму стилі оборонне відомство противника стверджує, що всі п’ять безпілотників було збито – чотири з яких було знищено засобами протиповітряної оборони на території Нової Москви.

Читайте також: ЗСУ у Бердянську накрили дуже "смачну" ціль: 11 вибухів прямо в "яблучко" у вигляді аеродрому рашистів

Водночас ще один безпілотник нібито вдалося подавити засобами РЕБ, і він впав на території Одинцовского району Московської області. І також йдеться про те, що постраждалих та руйнувань від атаки начебто немає.

Втім, за даними з відкритих джерел, щонайменше одному безпілотнику начебто вдалося долетіти до цілі – повідомляється про влучання по адмінбудівлі, яка знаходиться на території одного з військових об’єктів у місті Кубинка.

атака БПЛА РФ Кубинка Одинцово
Окупанти кажуть про збиття БПЛА над Одинцовским районом, водночас є "прильот" по військовому об’єкту у місті Кубинка

І хоча звідки летіла "бавовна" для ударів по об'єктах на території РФ наразі невідомо, але підкреслимо, що від кордону України до тієї ж Кубинки – близько 400 км.

І також окремо варто відзначити ось такий факт – що літаки, які летіли в аеропорт Внуково (що в декількох десятках кілометрів від міста Кубинка) були перенаправлені до інших аеропортів – відомо, що аеродром для посадки були вимушені змінити щонайменше п’ять рейсів.

Загалом це не вперше, коли безпілотні літальні апарати атакують зокрема й територію Московської області – зокрема можна згадати епізод із атакою дронів по Підмосков'ю або ж випадок за 23 квітня, коли безпілотник із 17 кг вибухівки знайшли за 40 км від Москви – та за 490 км від України.

І цей БПЛА був схожий на безпілотний літальний апарат UJ-22 Airborn, який й сьогодні цілком може бути застосований для ударів по військових об’єктах на території ворога-окупанта.

Читайте також: Повітряні Сили визнали, що це таки Patriot влаштував рашистам бійню "брянської ППО"