xcounter
#

Українські фахівці здобули рідкісний зразок протикорабельної ракети рашистів (фото та відео)

162544
Фахівці-піротехніки завантажують здобутий елемент рашистської ПКР, фото – прес-служба ДСНС
Фахівці-піротехніки завантажують здобутий елемент рашистської ПКР, фото – прес-служба ДСНС

Тепер ВМС України зможуть ще більш ефективніше боротись проти російських ПКР в Чорному морі

МВС України на своїй сторінці у Facebook розповіло, що фахівці ДСНС в Миколаївській області сьогодні вилучили залишки протикорабельної ракети рашистів, знайдені в полях.

Відзначається, що піротехніки Миколаївщини "з таким боєприпасом працювали вперше". Але тут важливішим є інший момент – вперше наші фахівці здобули зразок протикорабельної ракети рашистів у настільки "комплектному" вигляді, який можна використати для подальшого вивчення.

Читайте також: Які ракети потрібні Україні, щоб знищувати "Бастіони" рашистів на окупованій Херсонщині

Як можемо побачити далі з відео, піротехніки ДСНС Миколаївщини вивезли фрагменти ракети, схожі на елементи системи наведення. А саму бойову частину – підірвали на місці.

Фото та відео цієї ракети зроблені з настільки нечіткого ракурсу, що достеменно тип КР встановити неможливо. Кожен з наших читачів зможе стверджувати, що він насправді бачить або протикорабельну ракету типу П-800, або ракету Х-35. Є варіант навіть, що це ракета типу Х-22. Та й пункт, що це могла бути ракета типу Х-31 – теж відкидати не можна. І кожен з прихильників цих всіх варіантів буде по-своєму правий.

Само собою зрозуміло, що наші спеціалісти навмисне так відзняли ракету, щоб ввести в оману саме росіян в першу чергу. Щоб ворог сам ламав голову над тим, якого саме типу ракету взяли на вивчення наші фахівці.

Ми більш ніж впевнені, що українські фахівці у взаємодії з британськими колегами досконально опрацюють здобуті зразки рашистської ПКР. Після чого ВМС України отримають дані, які дозволять ще більш ефективно боротись з росіянами у Чорному морі.

Фахівці-піротехніки готують до завантаження здобутий елемент рашистської ПКР, фото – прес-служба ДСНС
Читайте також: Чому РФ ударами "Оникс" та Х-35 по Україні знищила оборону Індії та тепер може викинути ці ракети на звалище