xcounter
#

Пошкоджені літаки ремонтують шаленими темпами: більшість з них вже готові знову нищити армію РФ

56844
Пошкоджені літаки ремонтують шаленими темпами: більшість з них вже готові знову нищити армію РФ

Разом з тим, наші військові також потребують і сучасних засобів, щоб нищити російську армію в небі

Україна активно відновлює пошкоджену у боях з російськими окупаційними військами авіацію – про це виданню АрміяInform розповів керівник одного зі структурних підрозділів повітряного командування "Південь" Ігор.

Су-25 повітряні сили ЗСУ
Су-25 ПС ЗСУ

Так, як стверджує офіцер, на південному напрямку було відновлено до 70 % техніки, яка так чи інакше була пошкоджена у боях з російською армією – наразі вона вже стоїть на захисті неба півдня України.

Читайте також: Від "Орланів" до Ка-52 і навіть Су-34: як польський ПЗРК нищить російську зброю в руках ЗСУ

Офіцер відзначає – кожен успіх Повітряних Сил ЗСУ – це передусім "належне утримання та обслуговування нашої техніки. Якби вона просто вкривалася пилом на складах, ми б мали геть іншу картину".

МіГ-29
МіГ-29 ПС ЗСУ з авіаційними ракетами класу "повітря-повітря" Р-73 та Р-27

Він також вкотре наголошує – наразі у ЗСУ є чим відповісти рашистам "у небі", однак наявна зброя вже застаріла, тому наші військові потребують сучасного підсилення.

пзрк marlet
Постріл з британського ПЗРК Marlet

Водночас поки ЗСУ активно застосовують проти рашистів ПЗРК, отримані від союзників: "Завдяки їм нам вдалося змусити літаки противника піднятися на більші висоти, у такий спосіб віддалитися від точок застосування. Тож на даному етапі застосування цих засобів є ключовим, аби не дозволити ворогу отримати панування в повітрі".

Читайте також: HIMARS разом з авіацією ПС ЗСУ методично знищують армію РФ, "арта" поцілила у РЛС "Зоопарк-1" – ОК "Південь"