xcounter
#

На заводі, де виробляють ракети до "Торів" та С-400, стало "тривожно", але поки що працюють "глушилки"

27962
На заводі, де виробляють ракети до "Торів" та С-400, стало "тривожно", але поки що працюють "глушилки"

Різні безпілотні літальні апарати на території московської області та РФ загалом – вже "звична" річ для рашистів

На російському "Машинобудівному конструкторському бюро "Факел" неспокійно – російські ЗМІ повідомляють про появу на території підприємства "саморобного дрона з камерами" – завод розташовано у місті Хімки, що розташоване за декілька кілометрів від Москви.

зрк "тор-м2"
Російський ЗРК "Тор-М2"
Як повідомляється, безпілотник, що знайшли безпосередньо на території заводу, доволі невеликий – розміром 30 на 30 см, схожий на квадрокоптер та ймовірно кустарного виробництва.

На безпілотнику було декілька камер, а дрон впав, як припускають, через "глушилки" зв’язку – зараз питанням того, як же цей дрон опинився на території заводу займаються правоохоронці.

UJ-22 Airborne безпілотник Україна москва
Український UJ-22 Airborne, який знайшли неподалік від Москви, фото ілюстративне

Малоймовірно, що такий невеликий дрон було запущено з України, але загалом залишається сталою поява в небі РФ – зокрема і неподалік від Москви – різних безпілотних літальних апаратів. Так, можна згадати, як один з безпілотників пролетів 460 км від кордону України і не дотягнув до столиці РФ лише 90 км.

Щоб захиститися від безпілотників та інших "негараздів", у РФ з початку цього року почали розміщувати навколо столиці низку своїх засобів ППО – так, рашисти настільки бояться "бавовни", що до Москви вирішили стягнути і свої С-350 та навіть С-500.

Читайте також: Як Кремль своїми С-400 та "Панцирями" посеред Москви зруйнував свій головний міф: як виглядає ППО столиці РФ