xcounter
#

Компанія з ОАЕ демонструє свій "наземний дрон" AGEMA на виставці "Зброя та Безпека-2021"

1754
Цей наземний дрон також був представлений на виставці IDEX 2021, що була в лютому цього року
Цей наземний дрон також був представлений на виставці IDEX 2021, що була в лютому цього року

Система AGEMA розрахована на виконання усього можливого спектру завдань – від евакуації поранених до запуску протитанкових ракет та БПЛА

Одним із учасників виставки "Зброя та Безпека-2021" є компанія Milanion Group, із Об’єднаних Арабських Еміратів.

Ця компанія презентує свою "безпілотну" розробку - роботизовану систему AGEMA 8x8, що розрахована на виконання різного роду місій: логістична підтримка, ведення розвідки, евакуація поранених з поля бою, запуск своїх БПЛА або ж боротьба з ворожими дронами, забезпечення стільникового зв’язку, виконання інших гуманітарних функцій.

Читайте також: Три новинки "Артема" на виставці "Зброя та Безпека-2021": "Спека", новий снаряд та "плануюча бомба"
AGEMA 8x8 має таку систему управління, що дозволяє діяти автономно та обходитись без команд оператора

Для надійного роду виконання такого роду задач роботизована платформа AGEMA 8x8 оснащена й відповідною системою зв’язку C2 Pro, яка забезпечує управління не тільки шасі, але й також – встановленим на нього корисним навантаженням.

Маса AGEMA 8x8 складає всього 602 кілограми. Потужність двигуна – 40 кінських сил, які дають 622 кілограми вантажопідйомності на суші, 330 кілограмів вантажопідйомності на воді та 544 кілограми буксирувальної здатності.

Розробники говорять, що шасі AGEMA 8x8 дозволяє цій машині легко долати болотисту місцевість та без проблем входити і виходити із рік та озер

Максимальна швидкість руху наземного дрона AGEMA 8x8 по суші складає 29 кілометрів на годину, по воді – 5 кілометрів на годину.

Нагадаємо, зараз у Києві у Міжнародному виставковому центрі відбувається виставка "Зброя та Безпека – 2021", яка триватиме протягом чотирьох днів, з 15 по 18 червня цього року.

Читайте також: ​Багато чого буде представлено вперше: наступного тижня пройдуть "Зброя та Безпека" та "Авіасвіт – ХХІ"