xcounter
#

Ефектний постріл з ПТРК "Стугна" на 5 км з перевищенням – палає ворожа БМП-3 (відео)

34420
Постріл з протитанкового ракетного комплексу "Стугна"
Постріл з протитанкового ракетного комплексу "Стугна"

Розрахунки ПТРК "Стугна" вкотре демонструють свій професіоналізм у володінні цією зброєю

Морські піхотинці разом з бійцями ССО Збройних Сил України з ПТРК "Стугна" влучно поцілили по ворожій бойовій машині піхоти та командно-штабній машині російських окупаційних військ, повідомляє Командування морської піхоти.

На відео вище – знищення БМП-3 ворога

Читайте також: ЗСУ в Рубіжному відправляють в пекло бронетехніку рашистів, працює ПТРК "Стугна" (відео)

"Ось так палає понад 1 мільйон доларів російських платників податків. Саме стільки коштує БМП-3. Цього "півника", а також командно-штабну машину окупантів "підсмажили" українські морські піхотинці з 501-го окремого батальйону морської піхоти у взаємодії з воїнами CCО ЗС України за допомогою ПТРК "Стугна", – йдеться у повідомленні.

Варто звернути увагу на майстерність цього пострілу – він виконаний з перевищенням, а дальність, на якій було знищено БМП, становить 4800 - 5000 м (з урахуванням часу та швидкості польоту ракети).

Ка-52 рашистів "за секунду до"
Ка-52 рашистів "за секунду до"

Загалом "Стугна" ефективно демонструє себе у війні з рашистами – знищує не тільки танки, але й новітні "літаючі танки" окупантів Ка-52.

Разом з тим, варто згадати й ось це цікаве відео, де без жодних прикрас демонструється робота розрахунку ПТРК "Стугна" по колоні ворожої техніки.

Читайте також: ЗСУ "розстрілюють" зі "Стугни" МТ-12 та танки і накривають мінометами наляканих рашистів