xcounter
#

Танк БМ "Оплот" орендували для виставки "Зброя та Безпека" за 109 тисяч гривень

5125
Український основний бойовий танк БМ "Оплот" на виставці "Зброя та Безпека-2021"
Український основний бойовий танк БМ "Оплот" на виставці "Зброя та Безпека-2021"

Відповідну послугу "Заводу імені Малишева" оплатила ДК "Укрспецекспорт"

Саме таку суму Державний спецекспортер "Укрспецекспорт" (входить до складу ДК "Укроборонпром") сплатив ДП "Завод імені Малишева" за послугу з демонстрації танка БМ "Оплот" на виставці "Зброя та Безпека-2021".

Відповідний тендер та контракт оприлюднено на сайті державних закупівель ProZorro 14 червня ц.р. (власне сама угода підписана 3 червня 2021 року).

Читайте також: "Пакистанська історія" з танком БМ "Оплот" ще не закінчена: українські спецекспортери й досі не виключають масштабного замовлення (фото)
Триденний показ БМ Оплот на виставці
Триденний показ БМ "Оплот" на виставці "Зброя та Безпека-2021" оцінили у 109 тисяч гривень

За умовами контракту, один член "Укроборонпрому" сплачує іншому члену Концерну 109 242,72 гривні за послуги з триденної демонстрації (з 15 по 18 червня ц.р.) на українській виставці "Зброя та Безпека-2021" відомого зразка вітчизняної бронетехніки на стенді продукції … "Укроборонпрому".

БМ Оплот
ДК "Укрспецекспорт" на початку 2021 року замовила в ДП "Завод імені Малишева" $3,5 млн один БМ "Оплот", для демонстрації потенційним замовникам на міжнародних заходах. Також цей танк обіцяли показати на цьогорічному ювілейному військовому параді на честь Дня Незалежності України

Наразі невідомо, чи належить продемонстрований танк "Укрспецекспорту", який, нагадаємо, замовив на початку цього року на ДП "Завод імені Малишева" одну одиницю БМ "Оплот" за $3 млн власне для показу на подібних заходах, чи це так званий "американський "Оплот". Тобто танк, який давно замовили для власних потреб у Харкові військові США і який досі перебуває на держпідприємстві (має бути відвантажений у цьому році).

Читайте також: БМ "Оплот" проти VT4: в Таїланді провели порівняльні стрільби (відео)