xcounter
#

MSPO-2021 завершує роботу: ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" гідно представив продукцію українського ОПК

1040
Експозиція виставки MSPO-2021, фото ілюстративне
Експозиція виставки MSPO-2021, фото ілюстративне

Сьогодні – останній день роботи 29-ї Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO 2021, що цього тижня проходила у виставково-конгресовому центрі Targi Kielce в польському місті Кельце. На виставці було представлено продукцію майже 20 українських підприємств, а ефективність роботи забезпечувала українська делегація, що налічувала близько 50 людей

У "СЗТФ "ПРОГРЕС" – компанії, що виступила на заході організатором об’єднаної української експозиції – прокоментували результати роботи української делегації та наголошують на важливості цієї виставки для розвитку військово-технічного співробітництва України з іншими країнами.

MSPO 2021
Українська делегація на виставці MSPO 2021 у Польщі провела ефективну роботу з просування інтересів українських підприємств на ринку Польщі та ринках інших країн

Директор ДП "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "ПРОГРЕС" Тарас Шийко в коментарі для Defense Express високо оцінив результати роботи української делегації і рекомендував компаніям з України використовувати виставку в Польщі для просування своїх продуктів та послуг на міжнародний ринок.

Читайте також: Українські тренажери для ПТРК "Корсар" представлені на виставці MSPO-2021 в Польщі
ПТРК
Симулятор протитанкового ракетного комплексу "Корсар" на виставці MSPO 2021

"З поставленими на захід завданнями ми, в цілому справились – гідно представили продукцію українських компаній, провели ряд ефективних переговорів", - зазначив Тарас Шийко.

Тарас Шийко
Директор ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" Тарас Шийко

Говорячи про завдання, що ставились на виставку, директор "СЗТФ "ПРОГРЕС" зазначив таке: "Наше завдання – це просування інтересів українських підприємств на ринку Польщі та ринках інших країн. І це підприємства оборонної промисловості України, як державної, так і приватної форми власності".

Україна MSPO-2021
На виставці MSPO-2021 Україна отримала нагороду за кращий стенд

"В нас було достатньо багато учасників: делегація українська складала понад 50 осіб, що представляли близько 20 компаній з України. Завданням компанії безпосередньо на виставці було організувати, як демонстрацію зразків продукції цих підприємств, так і переговори для них і вивчити можливість реалізації продукції, як на ринку Польщі, так і на ринках сусідніх країн", – зазначає Тарас Шийко.

MSPO-2021 Польща виставка Україна
На виставці MSPO 2021 Україна демонструвала низку макетів високотехнологічної продукції від українського ОПК

Тарас Шийко також відзначив велику вагу Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO для українських підприємств та України в цілому: "Я вважаю, що величезне значення MSPO має, в першу чергу, для розвитку військово-технічного співробітництва між Україною та Польщею. І це має надзвичайну вагу тому, що, як ви знаєте, Польща є одним з наших основних союзників у війні з Російською Федерацією. Це країна, мабуть, чи не єдина в Європі країна і наш стратегічний союзник, що безапеляційно видає ліцензії на поставку нам різноманітної продукції військового призначення – важливої продукції на сьогоднішній день для утримання на належному рівні нашої обороноздатності, ще раз підкреслюю – в умовах війни з Російською Федерацією. Друге завдання, яке вирішує ця виставка – це, звичайно, ворота в Європу. Тут представлені практично всі гранди європейського військово-промислового комплексу. І цей майданчик дає змогу представникам наших підприємств проводити досить вдало та ефективно переговори з іншими партнерами з усієї західної Європи".

Україна Шийко MSPO 2021
Частина української делегації на виставці MSPO 2021

"Я всім рекомендую в Україні звертати увагу на цю виставку – сюди треба приїжджати, це реальна можливість досягнення гарних контактів і непоганих контрактів, як з Польщею, так і з іншими країнами", - підсумував директор "СЗТФ "ПРОГРЕС" Тарас Шийко.

БФРК
Макет берегового протикорабельного ракетного комплексу "Нептун" з крилатою ракетою

Нагадаємо, що на українському стенді (G-64) свою продукцію презентували такі підприємства-учасники Державного концерну "Укроборонпром", як ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч", ДП "Ізюмський приладобудівний завод", ДП "Конотопський авіаремонтний завод "АВІАКОН", ДП "Шосткинський завод "Імпульс", ДП "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП", ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор".

РЛС НВК
Макети РЛС на виставці MSPO 2021

На стенді в макетах та натурних зразках представлено широкий спектр продукції українських оборонних підприємств – від ракетного комплексу РК 360 МЦ "Нептун" та РСЗВ "ВІЛЬХА" і до підривачів та капсулів боєприпасів.

Безпосередньо ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" виставці MSPO-2021 у Польщі презентувало нову керамо-полімерну композитну броню.

Керамічна броня ДП
Керамічна броня від ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" на виставці MSPO-2021

Інформаційно-консалтингова компанія "Діфенс Експрес" співпрацює з виставково-конгресовим центром Targi Kielce та є інформаційним партнером Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO з 2013 року.

Читайте також: Є справи в Іраку: ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" очолить українську експозицію на виставці ATSO IRAQ