xcounter
#

Українські тренажери для ПТРК "Корсар" представлені на виставці MSPO-2021 в Польщі

972
Симулятор протитанкового ракетного комплексу "Корсар"
Симулятор протитанкового ракетного комплексу "Корсар"

Українська експозиція на чолі з ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" демонструє на виставці MSPO-2021 в Польщі низку зразків високотехнологічного українського озброєння

Серед усього, відвідувачі виставки на українських стендах можуть ознайомитися із сучасними протитанковими засобами від ДержККБ "Луч", а також тренажером навідника легкого переносного ПТРК "Корсар" від ніжинського підприємства "НВП Метекол".

Cимулятор ПТРК
Симулятор ПТРК "Корсар"

Цей тренажер повністю повторює зовнішній вигляд ПТРК "Корсар" та характеристики роботи цього протитанкового комплексу, наприклад, стрільбу на відстань від 100 до 2500 м протитанковою ракетою як по статичних, так і рухомих наземних цілях та по вертольотах.

Читайте також: Українці розгорнули експозицію в Польщі – сьогодні в Кельце стартує виставка MSPO-2021
Симулятор ПТРК
Відвідувачі виставки охоче спробували знищити "ворожу" техніку

Крім того, тренажер може імітувати ймовірні неполадки в роботі, що максимально наближує процес навчання до реальних умов.

Наразі цей тренажер зацікавив як польських покупців, так й інших гостей виставки з різних країн, які зацікавлені у закупівлі високотехнологічних зразків озброєння.

MSPO-2021 Польща
Український стенд на виставці MSPO-2021 у Польщі

Нагадаємо, наразі в Польщі триває виставка MSPO-2021 – організатором української експозиції на виставці є ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС".

29 -а Міжнародна виставка оборонної промисловості проходить з 7 по 10 вересня 2021 року в місті Кельце (Польща) у виставковому центрі Targi Kielce.

Інформаційно-консалтингова компанія "Діфенс Експрес" співпрацює з виставково-конгресовим центром Targi Kielce та є інформаційним партнером Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO з 2013 року.

Читайте також: ДП "СЗТФ "ПРОГРЕС" презентує свої керамо-полімерні композитні бронепанелі на виставці MSPO-2021 у Польщі