xcounter
#

Все одне знайдуть: ЗСУ показали, як знищують замасковану позицію артилерії ворога зі штабом (відео)

45295
Все одне знайдуть: ЗСУ показали, як знищують замасковану позицію артилерії ворога зі штабом (відео)

Лише в одному епізоді роботи артилерії ЗСУ було знищено три артилерійські системи та близько десяти одиниць автотранспорту

Дійсно вражаючі в усіх сенсах цього слова результат роботи артилерії був продемонстрований Генеральним штабом Збройних Сил України

На опублікованому відео добре видно результат поєднання аеророзвідки зі майстерністю українських артилеристів. Зокрема на ньому добре видно роботу коригувальника, який виявив позиції рашиської артилерії у лісі, а також прикритті забудовою машини забезпечення та управління.

Читайте також: На кордоні поряд із Бєлгородом рашисти розгортають ЗРК С-400

У результаті артилерійського нальоту ворог не дорахувався і першого і другого. На відео зафіксовано знищення щонайменше однієї САУ 2С3, двох БМ-21 "Град" та семи одиниць автотранспорту.

Окрему увагу привертає спалена машина на базі БТР-80. В її залишках можливо впізнати машину зв'язку Р-166-0,5, яка використовується для забезпечення зв'язку на рівні штабів батальйону. Тобто під удар потрапила не просто техніка, а був виведений з ладу пункт бойового управління.

Р-166-0,5
Машина зв'язку Р-166-0,5

Нагадаємо, що США проведе експрес-підготовку артилеристів ЗСУ для того, щоб навчити їх працювати на гаубицях стандарту НАТО.

Читайте також: Росіяни знайшли дієвий спосіб, як "поховати" власне виробництво ЗРК