xcounter
#

Росіяни знайшли дієвий спосіб, як "поховати" власне виробництво ЗРК

73104
Колонна ворожих ЗРК "Бук-М3", ілюстративне фото з відкритих джерел
Колонна ворожих ЗРК "Бук-М3", ілюстративне фото з відкритих джерел

Тільки наші вороги змогли додуматись до ідеї, котрій "аналогов нєт" - якщо завод не може виробляти нові комплекси ППО, значить його працівників потрібно відправити на фронт операторами ЗРК

Оборонно-промисловий комплекс РФ продовжує падати в прірву, із якої рашисти вибратись уже не зможуть.

Наприклад, як розповідав Defense Express з посиланням на повідомлення ГУР МОУ, через санкції Заходу був вимушений зупинити свою роботу АТ "Ульяновский механический завод" – підприємство, що виробляє для орків зенітні комплекси "Тунгуска", зенітно-ракетні комплекси "Бук" з їх модифікаціями. Але виявилось,що це- лише "верхівка айсберга".

Читайте також: Суд в Москві вирішив прискорити "падіння у прірву" виробника танків "Уралвагонзавод"
Ворожий ЗРК "Бук-М3" на території заводу-виробника, ілюстративне фото з відкритих джерел

Defense Express із власних джерел стало відомо, що працівників цього заводу, які залишились без роботи поставили під таким вибором – або йдеш на фронт, воювати проти України на посаді оператора ЗРК "Бук" за обіцяні 50 тисяч рублів на місяць, або крутись як хочеш.

Рішення більш ніж вульгарне, бо працівника для виробництва нового ЗРК вивчити та "виростити" ще складніше, аніж нового оператора зенітно-ракетного комплексу. Тим більш, що орки у боях проти ЗСУ втрачають системи протиповітряної оборони буквально десятками.

Втрати ворога станом на 18 квітня 2022 року, в переліку - 67 засобів ППО

Звісно, керівництво "Ульяновского механического завода" формально робить якісь кроки, щоб відновити виробництво. Наприклад, намагається "схеми" поставок комплектуючих для ЗРК в обхід санкцій Заходу через Казахстан. Але тут незрозуміло – чи керівництво рашистського заводу просто хотіло плювати на своїх працівнивників, чи просто насправді не вірить в успіх "схеми" з Казахстаном.

У всякому випадку, орки вигадали занадто оригінальний спосіб, щоб своїми ж руками «поховати» власне виробництво зенітно-ракетних комплексів. Нехай продовжують у тому ж ключі.

Ворожий комплекс "Тунгуска" в заводському цеху, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: РФ мобілізує для війни проти України цивільні Ан-2 та Ми-2