xcounter
#

Техніка рашистів після зустрічі з ТМ-62: як миколаївські десантники перетворили на попіл зброю армії РФ (відео)

5664
Російська ИМР-2, фото ілюстративне
Російська ИМР-2, фото ілюстративне

Бійці 79-ї бригади успішно "розібралися" з ворожою технікою

Миколаївські десантники успішно відбили атаку російських окупаційних військ – про цей випадок розповідає пресслужба 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Завдяки воїнам інженерно-саперного підрозділу бригади на одній з ділянок було зірвано наступ ворожого підрозділу та знищено п’ять одиниць техніки армії РФ: танк, дві БМП, МТ-ЛБ, інженерну машину розгородження ІМР-2, а також особовий склад противника.

Читайте також: РФ "знайшла" десятки тисяч тонн боєприпасів на Миколаївщині: це сотні тисяч артилерійських снарядів

Ворога було знищено передусім за допомогою протитанкової міни ТМ-62. "Ходили туди три рази, за три рази замінували. Чекали... Чекали...Недаремно. Наші зусилля привели нас до знищення ворожої техніки", – розповідає один з військових.

Інший військовослужбовець розповідає, що ворог зайшов з двох флангів: з одного – піхота, з іншого – техніка. Під час вилазки десантникам вдалося підійти до підбитої техніки і, як говорять військові, судячи з характерного неприємного запаху, окупанти, що знаходилися в техніці, перетворилися на "двохсотих".

"Горіло дуже добре. Два чи три рашисти з танку намагалися втекти, але хлопці, артилерія наша, допомогла нам трохи", – військові кажуть, що від "арти" рашисти теж не втекли.

Військові відзначають, що успіх на полі бою – результат налагодженої взаємодії між підрозділами: "Хотіли наступати, хотіли захопити трохи території, у них не вийшло".

Читайте також: У Норвегії готуються до рішення спустошити склади боєприпасів заради України з розрахунком поповнити їх пізніше