xcounter
#

Стало відомо про катастрофічні втрати рашистів після удару по базі армії РФ у Мелітополі

141872
Стало відомо про катастрофічні втрати рашистів після удару по базі армії РФ у Мелітополі

Для деяких рашистів перше знайомство з РСЗВ HIMARS виявилося останнім

Міський голова міста Мелітополь Іван Федоров під час Національного телемарафону сьогодні, 5 липня, розповів про те, які втрати зазнала рашистська окупаційна армія у результаті ударів по одній з їхніх військових баз.

Нагадаємо – 3 липня Збройні Сили України завдали потужного удару по одній з чотирьох баз армії РФ, що знаходяться поблизу міста Мелітополь. За словами Федорова, ЗСУ "надовго вивели її з ладу і рашисти не зможуть відновити повноцінну роботу ще довго".

Читайте також: Рашисти назвали свій склад боєприпасів в Донецьку "балонами з газом"

Федоров зазначає, що під час ударів по ворожих позиціях були знищені склади з боєприпасами, склади з паливо-мастильними матеріалами, казарми з рашистами та багато суміжних будівель.

За даними мера Мелітополя, попередні втрати окупантів – більш ніж 200 знищених рашистів та ще 300 поранених.

Крім того, він зауважує, що оперативним службам відомо про розташування трьох інших баз окупантів, дві з яких знаходяться окремо від житлових районів міста і є цілком досяжною ціллю для наших РСЗВ.

"Що стосується накопичення на них техніки, звичайно її стало на деяких більше, на деяких менше, тому що вони хочуть розосередити цю техніку і сьогодні перевозять її в лісосмуги, посадки, щоб хоч якось замаскувати цю техніку, але все добре відомо, де це дислокується, як це дислокується", – підсумовує Федоров.

Читайте також: ЗСУ вирішили не баритися з ремонтною базою окупантів в Горлівці, де були Т-72 та інша техніка