xcounter
#

ЗСУ вирішили не баритися з ремонтною базою окупантів в Горлівці, де були Т-72 та інша техніка

31719
ЗСУ вирішили не баритися з ремонтною базою окупантів в Горлівці, де були Т-72 та інша техніка

ЗСУ продовжують "демілітаризацію" російських окупаційних військ

Російські пропагандисти підказали, де на окупованих територіях шукати ремонтну базу своєї техніки – артилерія Збройних Сил України вирішила скористатися цими підказками.

Так, вчора ми розповідали про те, що пропагандони РФ "спалили" власну військову ремонтну базу з танками Т-72 та значною кількістю іншої техніки – буквально за декілька годин місце розташування цієї бази було визначено її місцерозташування – Горлівський машинобудівний завод.

Читайте також: Армія РФ перенесе "Сєвєродонецьку тактику" в Донецьку область – британська розвідка

Водночас у сьогоднішньому повідомленні СтратКом ЗСУ йдеться про те, що наші військові вирішили скористатися такою "смачною" підказкою і вдарили по цій ремонтній базі.

"Горлівка, українські воїни знищують скупчення людей та ремонтні бази орди, певно ті самі про які писали добрі люди і які вже стояли в черзі на знищення", – йдеться у повідомленні.

Враховуючи те, що ця рембаза знаходиться на дальності близько 15 км від лінії фронту, Збройні Сили України могли "дістати" її 155-мм артилерійськими системами, поки HIMARS займаються "демілітаризацією ворожих складів боєприпасів.

Читайте також: Рашисти хочуть провернути з САУ PzH 2000 схему, яка "прогоріла" на французьких CAESAR