xcounter
#

Рашисти назвали свій склад боєприпасів в Донецьку "балонами з газом"

20248
Гаубиця FH70 в руках ЗСУ, фото ілюстративне
Гаубиця FH70 в руках ЗСУ, фото ілюстративне

Черговий склад боєприпасів окупантів потрапив під обстріл ЗСУ

У Донецьку вже понад годину вибухає уражений Збройними Силами України склад боєприпасів російської окупаційної армії. Відео з черговим палаючим складом БК окупантів виклали низка Telegram-каналів.

Так, зазначається, що ЗСУ накрили ворожий склад з боєприпасами, що, за деякими даними, знаходився у автоцентрі "КАМАЗ-Центр" у Київському районі міста.

Читайте також: ЗСУ високоточними ударами знищило склад боєприпасів у окупованому Сніжному

Згідно з повідомленнями у соцмережах, зокрема з інформацією одіозного Стрєлкова-Гіркіна, склад боєприпасів у Донецьку палає вже понад півтори години.

Разом з тим, деякі пропагандистські джерела починають розповсюджувати фейки про те, що ЗСУ нібито влучили у заправку поруч із "КАМАЗ-Центром", а вибухи та вогонь, що видно на відео – це "взлетают на воздух балонны с газом".

Отже, ЗСУ продовжують свої систематичні дії зі знищення ворожих складів боєприпасів. Нагадаємо, раніше Defense Express розповідав про те, що сьогодні в ночі в окупованій Кадіївці військові ЗСУ з РСЗВ HIMARS знищили черговий склад з боєприпасами окупантів.

Читайте також: У Хрустальному на Луганщині ЗСУ накрили один з головних складів боєприпасів армії РФ необхідних для наступу на Сєверодонецьк