xcounter
#

ЗСУ високоточними ударами знищило склад боєприпасів у окупованому Сніжному

5598
Результат удару по базі зберігання боєприпасів у Сніжному
Результат удару по базі зберігання боєприпасів у Сніжному

За останній час близько десяти тилових баз армії РФ злетіли у повітря після ударів ЗСУ

Збройні Сили України продовжують методичне знищення складів та логістичних баз армії РФ у її тилу. У ніч на 4 липня у повітря злетів склад боєприпасів у окупованому Сніжному, який знаходиться у, приблизно, 70 км від лінії фронту.

У мережі вже з'явилось достатньо відео від місцевих, які демонструють повне знищення бази зберігання боєприпасів, яка знаходилась на території заводу "Хіммаш".

Читайте також: Компанія зі Швеції допомагала Кремлю утримувати ядерний потенціал РФ

З огляду на відео, на цьому складі боєприпасів розміщувались значна кількість артилерійських боєприпасів та реактивні снаряди і для важких РСЗВ. Враховуючи досвід зі знищенням аналогічної бази у місті Хрустальне (колишній Червоний Луч) Луганської області, скоріш за все всі боєприпаси розміщувались без дотримання мінімальних заходів безпеки та просто неба.

Водночас треба зазначити, що це не перша атака ЗСУ по цьому складу боєприпасів, 25 червня місцеві зафільмували декілька прильотів, але вони не викликали каскадної детонації снарядів.

А загалом лише за останній час лише публічно стало відомо про знищення ЗСУ близько десяти складів боєприпасів та логістичних баз у тилу армії РФ. Зокрема 3 липня було знищено одну з баз зберігання паливо-мастильних матеріалів на аеродромі поблизу Мелітополя.

Читайте також: Словаччина надасть Україні винищувачі МіГ-29AS: протиповітряну оборону країни забезпечить Чехія