xcounter
#

Як ЗСУ перетворили базу армії РФ на філіал пекла: повне відео від рашиста з Хрустального

25568
Удар по Хрустальному - це лише один з епізодів високоточних атак ЗСУ по базах армії РФ (фото ілюстративне)
Удар по Хрустальному - це лише один з епізодів високоточних атак ЗСУ по базах армії РФ (фото ілюстративне)

Відео, яке було знято солдатом російської армії якнайкраще передає наслідки високоточного удару по базі армії РФ

Збройні Сили України 16 червня завдали високоточного удару по базі накопичення та розподілення боєприпасів у місті Хрустальне (колишній Червоний Луч) Луганської області, яке з 2014 року заходиться під окупацією.

Ця база працювала в інтересах всього угрупування армії РФ, а навантаження на цей логістичний вузол було настільки великим, що боєприпаси лежали просто неба. В результаті удару він був повністю знищений.

Читайте також: Стало відомо, яку техніку рашистів ЗСУ знищили на острові Зміїний

Водночас волонтерська спільнота InformNapalm опублікувало відео, яке один з рашистів знімав фактично з моменту удару. Це 11-хвилинне відео на якому, судячи з говору, саме російські солдати.

Намагаючись втекти з філіалу пекла на землі чотири росіяни змінили декілька укриттів, починаючи від ящиків з боєприпасами та кабіни "КамАЗ"а, до паркану та палаючої старої хати. При цьому рівень "екшену" невпинно зростає через ланцюгову реакцію підриву боєприпасів.

Нагадаємо, що Хрустальний зараз знаходиться на відстані у 60 км від лінії фронту. Для удару, скоріш за все, був використаний тактичний ракетний комплекс "Точка-У".

Читайте також: Неадекватна організація наземних військ Росії, як одна з причин їхніх невдач у війні з Україною - частина 1